Daar gaan we weer...😔

Daar gaan we weer...😔


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Zoals de meeste van jullie wel weten, heb ik vorige jaar aardig in de lappenmand gezeten en een aantal maanden behoorlijk uitgeschakeld geweest qua werk en sporten. Een paar weken geleden vertelde ik al dat ik een flinke schouderblessure had en helaas is die weer aardig de kop op gaan steken. Eigenlijk is het niet echt weggeweest, maar was het dragelijk en had ik een paar redelijk goede weken. Maar sinds een week of drie beginnen de klachten en vooral de pijn behoorlijk toe te nemen. Slapen gaat niet zo lekker door de pijn, niet weten hoe je moet liggen. Bij het opstaan gaat het redelijk, maar in de loop van de dag wordt de pijn steeds erger en bewegen moeilijker. Ondanks dat ik al maanden ontstekingsremmers slik, tegen de pijn in mijn handen en gewrichten (door artrose), wat hierdoor in principe heel goed gaat, helpt het dus totaal niet tegen de pijn in mijn schouder.
Donderdag toch maar weer eens een bezoekje gebracht aan mijn grote vriend de dokter of in dit geval "vriendin". Na wat gevoeld en bepaalde bewegingen  gecheckt te hebben, welke behoorlijk pijnlijk waren, werd er besloten om foto's en een echo te laten maken. Gelukkig kon ik voor de foto's gelijk terecht en voor de echo mag ik maandag terugkomen.
Daar gaan we weer....
Wachten op uitslagen en wat gaat er gevonden worden, wat deze pijn veroorzaakt. Het kan een flinke slijmbeurs ontsteking zijn of bot/kraakbeen dat de boel afklemt. Dus de uitslag maandag verder afwachten en hopen dat er iets gevonden wordt en vooral hoe ik er weer vanaf kom. Huisarts gaf al aan dat misschien een injectie in de schouder verlichting kan bieden.  In het ongunstige geval, kan een operatie de oplossing zijn, waarbij ze dan een stukje bot van het schouderdak afhalen om meer ruimte te maken. Bij het laatste sta ik niet gelijk te springen. Zoals ik al zei, afwachten en het weekend zal ik nog ff door moeten komen met een flinke doos paracetamol.
Dus....

Voorlopig geen jongleren met gewichten voor mij en hou ik het maar bij wandelen, wat ik gelukkig ook heerlijk vind. Dit weekend wordt het weer perfect wandelweer en ons rondje staat alweer gepland. Goede training voor de wandelvierdaagse van Haarlem eind deze maand en in september gaan we de Dam tot Dam Wandeltocht doen, twijfelen nog een beetje over de afstand. Gaan we voor 42km of 27km? Eerst maar eens kijken hoe het zondag gaat, waar we ruim 25km op de planning hebben, als ik me goed genoeg voel om te lopen. Want slaapgebrek en constant pijn, is ook voor een pittige wandeling geen fijne start.

Keep ya posted!
handtekening-met-lotus-v2Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hoop dat je inmiddels de uitslag hebt en je wat beter voelt ik hoop dat de artsen je kunnen helpen, sterkte
| 16:01 |
De uitslag is inmiddels bekend. Door artrose is er slijtage in mijn schouder, waardoor het kraakbeen ertussen zo goed als weg is en de slijmbeurs bekneld is geraakt en ontstoken. Ik moet nu wachten tot a.s. maandag totdat de orthopeed injecties kan geven en de pijn hopelijk snel verholpen is. Door de slijtage zal het wel steeds terugkomen, maar hopelijk ben ik voor een paar maanden verlost van de pijn.
| 22:58 |
Fijn dat er een oplossing is en hopelijk helpen de injecties. Mijn moeder heeft hetzelfde in haar heup en voor haar doen de injecties wonderen.
| 11:27 |
Hoop dat je ondanks alles een fijn weekend hebt gehad, wens je veel sterkte vandaag met de uitslag.
| 06:52 |
Heb een heerlijk rustig weekend gehad. Helaas niet gewandeld. Hoop idd vandaag na de echo meer te weten. Thanks!
| 07:27 |
Lastig, heel veel beterschap
| 20:47 |
Dank je!
| 21:13 |
O wat vervelend. Sterkte ermee!
| 22:32 |
Dank je wel!
| 21:13 |
Heel veel beterschap!
| 19:00 |
Dank je wel!
| 21:52 |
Jammer, beterschap en heel veel wandelplezier.
| 18:26 |
Dank je wel!
| 18:30 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen