×

Yoors


Inloggen
×

YoorsAu daar lag ik ineens.

Au daar lag ik ineens.


Jullie hebben een tijdje niets van me gehoord ik weet het. Maar we zijn een weekje weg geweest en daar had ik geen internet op mijn tablet. Maar ik ben er weer heerlijk uitgerust en genoten van een weekje Duitsland ( de Eifel) en de sauna in Mill.

Nu weer aan het werk dus. Gisteren was ik druk op de zaak met van alles opruimen en regelen voor in de winkel. Ik liep dus langs een leerling bakker de koeling in. Ik kwam er weer uit met mijn handen vol en ineens lag ik boem op de grond in de bakkerij. De leerling bakker bleek iets niet gelijk weg gezet te hebben waar ik over heen viel.

Hij schrok er van vooral omdat ik even bleef liggen. Maar goed hij hielp me opstaan en toen bleek mijn rechter scheenbeen behoorlijk beschadigd te zijn. De bakker ( mijn werkgeefster) kwam de bakkerij in en die schrok wel. Vroeg hoe het gebeurde en of het met me ging. Ze was even boos op de leerling bakker. Maar ik weet deze fout maakt hij waarschijnlijk nooit meer. Ik liep gelijk naar de ijsblokjes machine en ben gaan koelen. Heb zo even een minuut of 10 gezeten met ijs op mijn scheenbeen. Toch maar weer gaan werken want ja het was druk vooral als je maar alleen staat omdat je collega achter is met een verwonding.  Eigenlijk drink ik maar een kop koffie op een dag, maar na wat klanten geholpen te hebben kreeg ik last van mijn nek/ schouders en hoofdpijn dus nog maar een bakkie genomen. Daarna nog een pijnstillertje genomen. Collegae die later kwamen vroegen wat er was gebeurd want ze zagen aan mijn gezicht dat er iets was. Ze schrokken wel. Ik hoefde van hun gelijk niet alles meer te doen.  Toen ik na mijn dienst om 15:00 uur thuis kwam ben ik op de bank gaan hangen met een coolpack  op mijn scheenbeen. Ben geloof ik ook in slaap gevallen want ik kreeg van mijn man een paar tikken ivm snurken.

Maar goed na een nachtje slapen gaat het redelijk goed met mijn been. Alleen als de kat een kopje wil geven of er langs loopt met zijn lijf en staart is het gevoelig. Vanmorgen ontdekte ik nog een blauwe plek op mijn bovenbeen maar daar heb ik geen last van. Had ik ook nog niet gemerkt tot ik vanmorgen onder de douche ging.

Hieronder een foto van mijn scheenbeen. Niet blauw, niet dik alleen heel gevoelig en geschaafd. Ben er dus heel goed vanaf gekomen.