Creatief voor een goed doel, creatief met gevoel

Creatief voor een goed doel, creatief met gevoel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag mocht ik mijn bestelling ontvangen van Diaantje van DiaantjesLife.

Ook te vinden op Diaantjescreaties.

Netjes verzorgd en zo leuk om van haar te ontvangen. Nu ken ik haar al langer en weet dat ze dat kan en doet. Ook de dingen zijn heel netjes gemaakt en afgewerkt. Ben tots op haar.

Het beschermengeltje met een matrushka voor mijn schoondochter die uit de Oekraïne komt.  Ze krijgt deze omdat ze het verdient en ik op deze manier wil laten weten dat wij er voor haar zijn en haar ouders willen worden. Ze heeft namelijk geen ouders om haar heen die haar steunen in haar leven en beslissingen. Hoop dat ze dit waardeerd maar ik denk en hoop het wel.

Mooie oorbellen die ik wil gaan dragen tijden concerten met het koor als ik mijn paarse sjaal weer zal gaan dragen. Dit jaar dragen we sjaals/stropdassen van de Stichting Support Casper die ze ons hebben geschonken. En helaas daar past geen paarse oorbel bij.

Ze heeft voor manlief een  Thin Line Bracelets gemaakt. Deze worden door politie, brandweer en ambulance personeel veel gedragen uit respect voor overleden collega's. En je kunt ze bij haar ook bestellen in de kleuren die je wilt hebben.

Diaantje maakt veel dingen en verkoopt dat allemaal voor het goede doel. Van haakwerk, armbandje, bescherm engeltjes, kettingen, oorbellen etc. Niks is haar te gek. Het goede doel is de RoPaRun. En ja ik gun haar een mooie opbrengst dit jaar. Vandaar ook dit blog.  Voor elke vieuw ga ik 1YP doneren aan Diaantje. Ik geef van mijn YP's voor mijn doel graag wat aan haar.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Laat Diaantje maar schuiven met haar leuke creabea spullen! Ik vind de sleutelhanger onwijs gaaf
| 11:03 |
Ze is een toppertje 
| 14:12 |
Wat leuk om te lezen voor welke gelegenheid je wat besteld hebt
| 19:46 |
Dankjewel en ja en er komt nog iets maar dat is te groot voor de post
| 10:42 |
Haar creaties zijn ook prachtig veel plezier ermee allemaal!
| 10:05 |
Dankjewel
| 12:44 |
Zo is dat , prachtige creaties die recht uit het hart komen en uiterste verzorgd worden thuisbezorgd! Geniet ervan !
| 09:07 |
Ga er van genieten hoor
| 12:44 |
zo is dat ...doe ik ook altijd !
| 15:07 |
Hier wordt ik toch wel heel blij van! Wat een mooie review over je bestelling en dus mijn creaties! Dank je wel lieverd 😘
| 07:22 |
Heel heel graag gedaan lieffie
| 12:44 |
Diaantje maakt geweldige dingen!
| 19:42 |
Echt wel ben blij dat ik met haar mag en kan samen werken
| 21:48 |
het ziet er ook allemaal erg mooi uit haar creaties
| 16:56 |
Ja echt wel
| 17:15 |
Nog bedankt trouwens de helft doe ik door naar Diaantje
| 17:23 |
Mooi zo
| 17:34 |
Zo mooi wat zij doet.
| 16:32 |
Mooi hè? Echt de moeite en zijn geld waard
| 17:15 |
Blog belonen lukte niet, daarom via reactie gedaan.
| 17:44 |
Dankjewel gaat ook van naar Diaantje.
| 18:36 |
That's why ;)
| 19:55 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen