Handgreepje Eenzaam Rood

Handgreepje Eenzaam Rood


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

ik loop wat achter met mijn Eenzaam Rood Challange maar vandaag zag ik op de Waterbus tussen mijn woonplaats en Dordrecht ineens iets dat eenzaam rood is. Sorry voor de rest van de kleur maar de zon scheen via een gekleurde ruit.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een waterbus? mooi gedaan in ieder geval!
| 01:54 |
De pont die noemen we hier al een paar jaar de waterbus. Kunnen geen auto's op alleen voetgangers, fietsers en scooters
| 08:10 |
Ah! Dan snap ik m
| 11:50 |
Prachtige foto! Ik vind die contrasterende kleur juist erg mooi!
| 23:42 |
Het blauw heeft eigenlijk een iets andere kleur en het ijzer van de boot ook. Maar het sprong er zo wel uit ja
| 08:24 |
Een mooie en originele foto! ik wist niet dat je een boot hebt?
Geintje! XD We zetten 'm d'r bij!
| 12:28 |
Dank je en ja ik vertel niet alles ;)
| 19:37 |
Nee, moet je ook zeker niet doen! Hahaha!
| 13:26 |
Prachtige eenzaam rood foto hoor! Springt er goed uit! Nog steeds beter als toen in het donker op de waterbus haha
| 08:48 |
Dankje en ja nu wordt het beter weer en ga ik in het licht heen en weer
| 09:00 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen