×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn Journal 2

Mijn Journal 2


Vandaag eindelijk weer eens een blogje over mijn Journal.

Het lukte me vandaag ook eindelijk om weer eens een leuke pagina te maken. Ok Ok dat vind ik dan. Heb de afgelopen tijd wel mijn Journal bijgehouden maar niet zo uitgebreid als ik zou willen. Maar vandaag na het boodschappen doen en me niet tip top voelen toch maar mijn spullen gepakt en aan tafel gaan zitten. We hebben een werkkamer hoor maar daar is het nu te koud vind ik. 

Dit is de pagina geworden. Heb mijn tekst even weggewerkt want dat is nogal persoonlijk deze keer. Maar wat ik wilde is toch wel de Lente te laten spreken zoals hij de laatste paar dagen heeft gedaan.

Vorige week ook nog een speciale pagina gemaakt. Dit wilde ik toch wel verwerken in mijn Journal. Volgende week mag ik weer zo'n pagina maken maar dan voor mijn schoonzus. Ben al aan het denken hoe ik dat ga doen want wil het natuurlijk niet hetzelfde maken als deze. Het is wel zijn dochter maar toch. Dus ben al druk aan het verzinnen.


Hoop dat jullie het weer een leuk overzichtje vinden en het leuk vinden om mijn vorderingen zo te zien.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties