Mijn Journal 2

Mijn Journal 2


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag eindelijk weer eens een blogje over mijn Journal.

Het lukte me vandaag ook eindelijk om weer eens een leuke pagina te maken. Ok Ok dat vind ik dan. Heb de afgelopen tijd wel mijn Journal bijgehouden maar niet zo uitgebreid als ik zou willen. Maar vandaag na het boodschappen doen en me niet tip top voelen toch maar mijn spullen gepakt en aan tafel gaan zitten. We hebben een werkkamer hoor maar daar is het nu te koud vind ik. 

Dit is de pagina geworden. Heb mijn tekst even weggewerkt want dat is nogal persoonlijk deze keer. Maar wat ik wilde is toch wel de Lente te laten spreken zoals hij de laatste paar dagen heeft gedaan.

Vorige week ook nog een speciale pagina gemaakt. Dit wilde ik toch wel verwerken in mijn Journal. Volgende week mag ik weer zo'n pagina maken maar dan voor mijn schoonzus. Ben al aan het denken hoe ik dat ga doen want wil het natuurlijk niet hetzelfde maken als deze. Het is wel zijn dochter maar toch. Dus ben al druk aan het verzinnen.


Hoop dat jullie het weer een leuk overzichtje vinden en het leuk vinden om mijn vorderingen zo te zien.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel erg leuk en eigenlijk is het dus ook een soort dagboek, maar dan wat meer met plaatjes enzo.
| 21:46 |
Klopt ik maak er meer een dagboek van. Ik ben niet zo van todo lijstjes en trackers zoals e dat noemen.
| 21:59 |
Wat mooi gemaakt zeg
| 20:57 |
Dankje
| 21:00 |
Hele leuke hobby...
| 19:38 |
Ja das waar maar ik heb meer hobbys en tijd te weinig :)
| 20:11 |
Leuk dat je dit zo bijhoudt
| 17:55 |
Dankjewel
| 18:44 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen