×

Yoors


Inloggen
×

YoorsMontessorischool Reünie Dordrecht

Montessorischool Reünie Dordrecht


Het gebouw wat aan de Troelstraweg Dordrecht stond. Deze is helaas gesloopt. Foto gemaakt door een oud leerling.

Oude foto uit het stadsarchief van Dordrecht.

Foto van de andere kant van het pand aan de Troelsraweg in Dordrecht. Foto gemaakt door een oud leerling.

In oktober ( 13 oktober 2018) is er een reünie van de Montessorischool in Dordrecht. Deze school bestaat dan 90 jaar. Nu heb ik er op gezeten en dan ga je zoeken heb ik nog oude foto's om mee te nemen. En ja dan komen de herinneringen boven drijven. Gelukkig kan ik ze delen met oud klasgenoten en hoop ik er nog meer te ontmoeten dan.

Dus bij deze doe ik een oproep aan een ieder die in Dordrecht op de Montessorischool hebben gezeten. Als leerling en als leerkracht of ouders bij de school betrokken waren). Via de Facebook evenement kun je je opgeven  maar het kan ook via het mail adres van Vicky Schuller ( vicky.schuller@opod.nl). Ze ontvangt je mail graag met je naam ( voor de dames ook hun meisjesnaam), jaar van schoolverlaten en je mail adres. En heb je nog oude foto's dan ontvangt zij daar ook graag een copie van. De inschrijving kan tot 1 juni 2018.

Nu ben ik bevoorrecht omdat mijn vader altijd heel veel foto's maakte op school bij het Zomerfeest, Boerenkermis, schoolfoto's en klassenfoto's dus ik bezit wel wat. Maar er zijn natuurlijk ook foto's die niet bewaard zijn bij ons in de familie.

Een foto uit mijn kleutertijd. Schrijfoefeningen doen met een bakje met schuurpapieren, in dit geval, cijfers maar ze waren er ook in letters.

Zomaar een foto van een Zomerfeest bij de kleuters. We moesten dan allerlei spelletjes doen die bij het thema paste. Gezichten herken ik wel van sommige kinderen maar namen??

Een klassenfoto van een kleuterklas. Sommige gezichten herken ik maar de namen weet ik niet meer. Mogelijk uit 1966 of 1967

Dit bericht delen hier op Yoors of op socialmedia mag graag zelfs. Hoe meer oudleerlingen, leraren etc komen des te gezelliger.
Omslag foto komt uit het stadsarchief van Dordrecht. Andere foto's komen uit mijn familiearchief.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir