×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOpdracht 3 Rood

Opdracht 3 Rood


Ik doe mee aan de #Foto7Daagse #fd7 #Rood

Vanmorgen toen de mail binnen kwam en ik de opdracht las kwam gelijk het volgende nummer in mij op. 

Maar ja dat kun je bij een Foto7Daagse niet plaatsen. Ja wat zullen we dan eens doen. Ik moest vanavond naar de nagelstudio dus ik wist het al zij heeft genoeg rood. Dus bij deze mijn foto met rood. 

En nu weer wachten op de opdracht van morgen. Maar ik hoef niet te werken dus ik ga proberen uit te slapen na 2 dagen half 6 opstaan.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir