Opdracht 7 Vrij

Opdracht 7 Vrij


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Deze opdracht is niet makkelijk als je moet werken. Maar collega's dachten mee en wilde wel poseren maar ineens had ik het idee bedacht. Thuis gekomen stond er een smootie op mij te wachten en veranderde mijn idee.

Ik doe mee aan de #foto7daagse #f7d #vrij heerlijk begin van mijn vrije weekend.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoirBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er heerlijk uit!
Heel leuke invulling. 
| 16:27 |
Was heerlijk en dankjewel voor het compliment
| 19:56 |
Lekker hoor! En een leuke invulling van de opdracht 🌞
| 07:37 |
Was heerlijk iets anders was al een paar keer gedaan
| 11:45 |
Zo jij bent verwend :-) Mooie en prettige invulling van de opdracht.
| 23:04 |
Dankje
| 11:46 |
Dat is een goed begin om je weekend te vieren.
| 21:01 |
Beter kan niet toch
| 11:46 |
Ziet er goed uit :-)
| 20:50 |
Dankje
| 11:46 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen