×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Opdracht 7 Vrij


Deze opdracht is niet makkelijk als je moet werken. Maar collega's dachten mee en wilde wel poseren maar ineens had ik het idee bedacht. Thuis gekomen stond er een smootie op mij te wachten en veranderde mijn idee.

Ik doe mee aan de #foto7daagse #f7d #vrij heerlijk begin van mijn vrije weekend.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts