×

Yoors


Inloggen
×

YoorsUpdate:  Pruimen 3 mm te klein

Update: Pruimen 3 mm te klein


Ik lees net dit bericht en ben met stomheid geslagen. Waarom zouden we geen pruimen kopen die 3 mm kleiner zijn dan normaal? Kom op waar gaat het over?? 3 mm of ze dan niet smaken ofzo.

Ik schrijf nu dus dit blog om deze fruitteler een hart onder de riem te steken. Deze man/dit gezin verdient het om hun oogst te verkopen. Ik heb de site even bezocht en zag dat ze vanaf een pond verkopen. Dus woon je in de buurt of weet je iemand die ze kan gebruiken ga ze dan halen. Ik las ook dat ze ze bezorgen maar wel in grote hoeveelheden dat is logisch vind ik. Misschien ken je nog een marktkoopman die ze met liefde wil gaan verkopen voor een klein prijsje.

We gaan toch niet aan voedselverspilling doen. Want als deze boer zijn pruimen niet kwijt raakt moeten ze doorgedraaid worden of op de mesthoop.

Inmiddels is bekend dat de fruitteler de meeste pruimen kwijt is maar wat ik nu toch weer lees.

AH verkoop op dit moment pruimen uit Chilie ja echt het moet toch niet gekker worden. Lees hier het bericht daarover

Foto van Pixabay