Vrij schrijven #4


Ander halve week geleden reageerde ik op een facebookpagina van Hobbii. Het was een hele negatieve moet ik toegeven. Ik had al meerdere keren meegedaan aan hun give aways. Alleen las ik nooit iets over winnaars of wat dan ook. Ik stak mijn ongenoegen niet onder stoelen of banken. Ik kreeg antwoord met de vraag hoe kunnen wij ons daarin verbeteren. Dat heb ik aan gegeven met daarbij dat ik haak voor het goede doel en ik daar dus best wel voor zou willen winnen. Of ik dan maar eens een mailtje wilde sturen met hoe en wat voor goed doel en wat ik dan zoals haak. Er stond namelijk bij dat ze misschien wel wat voor mij kunnen beteken.
Dit heb ik natuurlijk gedaan dat begrijpen jullie.
Maar het antwoord bleef maar op zich wachten en natuurlijk kwam er weer een give away dit keer op Instagram.
Hiervan het weekend maar weer eens negatief op gereageerd. Wat schetst mij verbazing......??????

Vandaag eindelijk antwoord op mijn mail met excusses, van de marketingmedewerkster, zij was die mijn om de mail had gevraagd en ze werkt deeltijd en was dus vrij geweest. Maar ook is het bedrijf bezig met naamsbekendheid in meerdere landen en op social media en en en en en.... Maar vooral zijn ze blij met mijn feedback. en dat gaan ze bespreken en kijken of ze er een oplossing voor kunnen vinden. Ze waren zeer gecharmeerd van het goede doel waar ik voor haak. ook wel fijn om te horen toch???

Maar aan het einde van de mail stond dan waar ik op hoopte. Ze willen mij graag een voorraadje garen sturen. Ze hebben een kast met garen waar de wikkel niet meer bij zit, of de bollen niet meer zo netjes zijn, of uit het assortiment zijn of...of.. Wat zou ik graag willen hebben Katoen of Acryl? Nou het mag beide zijn dus kom maar op.
Heb direct terug gemaild en nu is het wachten op hun gesponsorde garen. Ik ben heel benieuwd wat ik ga krijgen.

Ik ga jullie op de hoogte houden.