Weer haken.

Weer haken.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben weer heerlijk aan het haken. Ben bezig met het haken van granny's voor een Facebook groep met de naam Knuffeldekens. Deze groep haakt granny's van 20x20 cm die we opsturen naar een persoon die er dekens van maakt met verschillende dames. Deze dekens kunnen mensen aanvragen voor kinderen die ziek zijn, iets vreselijks meemaken als scheiding ouders, brand, overlijden ouders, ziekte ouder etc....... We haken ook knuffels, kussens etc voor zusjes, broertjes en ouders indien dat nodig is. Heel dankbaar om te doen. Zelf heb ik nu ook 3 dekens aangevraagd voor een gezin dat op dit moment niet hun huis in kunnen ivm water en rook schade door brand bij de buren.

Maar ik haak ook op bestelling voor vrienden etc. Wat haak ik dan zoal. Wel ik haak dan omslagdoeken/stola's, sjaals, spreien, dekens etc. Men vergoed mij de wol met een extra voor het maken. En dat extra bedrag spaar ik op en dat doneer ik dan naar een goed doel. Ik verdien er beslist niks aan. Ik vind het heerlijk om te doen. Het is echt ontspanning voor mij. Helaas zijn er alleen op dit moment bij Zeeman, Wibra, Action etc geen mooie kleuren te verkrijgen. Alleen bij de duurdere zaken met duurdere wol zijn vrolijke kleurtjes te verkrijgen. Ik wacht met smart op de lente dan komen de lente kleurtjes weer. Dat wordt dan dus inslaan want dan heb ik weer genoeg voor de volgende winter. 

En natuurlijk haak ik ook wel voor mijzelf en om cadeau te doen. Ben nu dus ook bezig met 2 heel verschillende sjaals maar heel leuk. 

Hier zie je een paar babyslofjes die ik gehaakt heb voor mijn nagelsyliste die in verwachting is en een vrolijke sjaal voor mijzelf.

Hier wat granny's en een kussen dat ik al gehaakt heb voor de groep Knuffeldekens.

Ze zijn al blij als ze alleen maar de basis granny's krijgen maar als er een patroon in zit vinden ze dat ook heel fijn. Heel vaak haak ik standaard de basis granny maar soms wil ik zelf ook wel eens wat anders.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik heb me daar onlangs ook aangemeld
| 00:06 |
Dan kom ik je daar vast wel een keer tegen. Al heb ik daar een andere naam 🤣
| 19:31 |
Wat een leuk en mooi initiatief!
| 20:51 |
En zo waardevol om te doen
| 10:26 |
Als elke inwoner van Nederland 1 lapje zou haken... mooi zeg!
| 11:29 |
Ja dat zou mooi zijn
| 10:26 |
wat een mooie werkjes !
Ik hou ook erg van haken !
| 21:44 |
Dankjewel
| 21:49 |
Je maakt hele mooie dingen en daar zijn wij "Knuffeldekens" ook heel dankbaar voor :)
| 21:37 |
Dankjewel ben zo blij dat ik dit voor jullie kan en mag doen
| 21:49 |
Kanjer ben je dat je dit zo nog steeds doet. Ik moet ook weer eens aan de haak voor hun, komt vanzelf weer.
| 21:30 |
Geeft niets hoor Diaan. Je doet zoveel goeds voor andere goede doelen!
| 21:37 |
Ja weet ik wel, maar wil ook mijn bijdrage aan jullie leveren. Dus de volgende keer dat ik niks te doen heb, ga ik echt weer granny's haken. Moet even een simpel patroontje zoeken, wat toch niet basic is, dan kan ik het onthouden haha. Heb nu zo'n mooie stitchmarker, die moet gebruikt worden hihihi
| 21:39 |
Caro seal zet nu elke dag een granny op yoors ,misschien zit daar iets voor je bij
hier een linkje
yoo.rs/caro.sael/blog/dag-18-365-dagen-granny-square-haken-1516291778.html?Ysid=55826
| 21:43 |
Ja, ik volg haar inderdaad en hou het goed in de gaten. Thanks voor de tip :)
| 21:47 |
ja ik ook , leuk om te zien toch!
| 21:49 |
Heel leuk inderdaad haha
| 21:51 |
Ik volg haar ook maar ik begreep dat deze 10x10 cm worden en bij Knuffeldekens willen ze graag 20x20 cm granny's
| 21:52 |
okay je kan er altijd een randje omheen maken , ze zijn wel leuk namelijk!
| 21:57 |
Daar heb je gelijk in meid
| 21:50 |
We moeten nog afspreken zodat ik voor jou ga haken zoals beloofd
| 21:50 |
Moeten we ook nog doen, maar eerst even met mijn schoondochter alles in rustiger vaarwater komen.
| 21:52 |
Ja meid dat is belangrijker
| 21:53 |
Leuk dat je dit doet. Het zijn mooie werkjes!
| 21:27 |
Dankjewel is heel dankbaar om te doen.
| 21:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen