Weer haken.


Ik ben weer heerlijk aan het haken. Ben bezig met het haken van granny's voor een Facebook groep met de naam Knuffeldekens. Deze groep haakt granny's van 20x20 cm die we opsturen naar een persoon die er dekens van maakt met verschillende dames. Deze dekens kunnen mensen aanvragen voor kinderen die ziek zijn, iets vreselijks meemaken als scheiding ouders, brand, overlijden ouders, ziekte ouder etc....... We haken ook knuffels, kussens etc voor zusjes, broertjes en ouders indien dat nodig is. Heel dankbaar om te doen. Zelf heb ik nu ook 3 dekens aangevraagd voor een gezin dat op dit moment niet hun huis in kunnen ivm water en rook schade door brand bij de buren.

Maar ik haak ook op bestelling voor vrienden etc. Wat haak ik dan zoal. Wel ik haak dan omslagdoeken/stola's, sjaals, spreien, dekens etc. Men vergoed mij de wol met een extra voor het maken. En dat extra bedrag spaar ik op en dat doneer ik dan naar een goed doel. Ik verdien er beslist niks aan. Ik vind het heerlijk om te doen. Het is echt ontspanning voor mij. Helaas zijn er alleen op dit moment bij Zeeman, Wibra, Action etc geen mooie kleuren te verkrijgen. Alleen bij de duurdere zaken met duurdere wol zijn vrolijke kleurtjes te verkrijgen. Ik wacht met smart op de lente dan komen de lente kleurtjes weer. Dat wordt dan dus inslaan want dan heb ik weer genoeg voor de volgende winter. 

En natuurlijk haak ik ook wel voor mijzelf en om cadeau te doen. Ben nu dus ook bezig met 2 heel verschillende sjaals maar heel leuk. 

Hier zie je een paar babyslofjes die ik gehaakt heb voor mijn nagelsyliste die in verwachting is en een vrolijke sjaal voor mijzelf.

Hier wat granny's en een kussen dat ik al gehaakt heb voor de groep Knuffeldekens.

Ze zijn al blij als ze alleen maar de basis granny's krijgen maar als er een patroon in zit vinden ze dat ook heel fijn. Heel vaak haak ik standaard de basis granny maar soms wil ik zelf ook wel eens wat anders.

Word lid en beloon de maker en jezelf!