Hoe werkt... snel afvallen (mijn korte verhaal + tips)!


In nog minder dan een half jaar kwam ik 14 kilo aan, maar hoe? Ik begon te eten en had niet door dat elke hap ervoor zorgde dat ik uiteindelijk zoveel kilo zou aankomen. Ik at en at zonder iets dus door te hebben, maar een aantal vriendinnen van mij vroegen of ik met ze wilde shoppen en ik besloot om mee te gaan. Tijdens het shoppen had vrijwel iedereen iets leuks gevonden, maar ik had een probleem echt in ELK kledingstuk zag ik er dik uit en het enige wat ik dacht is 'het zit gewoon te strak' totdat ik een dikke trui pakte en besefte dat ik gewoon een buikje had!

Eenmaal thuis aangekomen besloot ik om gezond te gaan eten en om jullie even alles duidelijk te maken; op het begin woog ik 61 kg en vervolgens 75 kg en BINNEN een week ben ik afgevallen naar 70 kg (en dat is waar ik nu sta). Dus hier de tips die mij hebben geholpen :


1. Drink geen drankjes meer en daarmee bedoel ik Cola, Ice Tea en eigenlijk alles waar zoetstoffen aan zijn toegevoegd. Ik zelf drink het volgende: karnemelk, Thee (zonder suiker), melk en water. Verder drink ik niks, maar dit wil natuurlijk niet zeggen dat je niet ééns in de zoveel tijd wel even een lekker drankje mag nemen zoals eens in de 2 weken één glas Ice Tea. Ik zelf vind dit niet nodig omdat ik er overbodige calorieën bij krijg en die heb ik niet nodig in mijn leven (naar mijn mening).

2. Groene thee is BAE. Ja, groene thee is echt je schatje tijdens het afvallen. Het is niet alleen goed voor je maar het versnelt ook processen om vet te verbranden en het is goed voor je stofwisseling. Als je echt niet tegen groene thee kan dan kun je ook zwarte thee nemen maar beide zonder suiker!! (eventueel honing) max. aanbevolen per dag: 3.

3. Eet amper brood. Ik vermijd zelf het liefst brood. Soms heb ik er zin in en dan neem ik wel een broodje, maar als je het neemt ga dan voor bruin brood!

4. Als je even geen motivatie hebt eet gewoon wat lekkers, maar neem een klein handje in plaats van een kom met bijvoorbeeld chips. 

5. Heb je echt geen motivatie meer? Kijk filmpjes op Youtube (ik doe het ook en het werkt). Maak er groene thee bij en je voelt je gelijk gevuld!

6. Pak iets zoets maar gezond. Ik grijp vaak naar gedroogd fruit of gewoon fruit (als ik er niet al 2 heb gehad) meer dan 2 betekent ook meer koolhydraten. 


Dit waren mijn tips. 

heb jij nog tips?


Ik hoop dat ik snel weer deze lijst kan aanvullen :)Liefs,

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word lid