Mijn Transgender verhaal op weg naar mezelf.

Mijn Transgender verhaal op weg naar mezelf.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik ben Dean Pepplinkhuizen en  ik ben een dude van bijna 18 jaar.

maar dat was niet altijd zo vroeger heette ik Gabriella en was ik gezien als "meisje'' ik ben nooit gelukkig geweest als meisje en voelde me ook nooit thuis in mijn eigen lichaam, ik wist vroeger niet dat er meedere mensen zoals mij waren en dat je er iets aan kon doen tot op de dag dat ik een YouTube filmpje in 2014  tegen kwam die over transgenders ging. Ik herkende mezelf hier heel erg in en begon meer erover op te zoeken, en ik wist het zeker: Ik ben transgender een jongen die geboren is in het lichaam van een meisje.

Ik kwam langzaam uit de kast, eerst bij vrienden en in eind 2015 bij mijn ouders. Nu sta ik 8 maanden ingeschreven bij het VUmc in Amsterdam (een ziekenhuis waar transgenders zoals ik geholpen kunnen worden) Het is een lang proces om te worden wie ik van binnen ben maar het is het waard om te wachten.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Superveel respect voor jou! Maar wow, wat duurt het lang voordat je eindelijk echt jezelf zou kunnen zijn :o
| 15:15 |
Hey friend ;) Zelfde schuitje, ben wel wat ouder, maar pas net begonnen, lees gerust mijn blogs eens als je wilt. Wil je kletsen? Mag altijd!! ;)
| 20:32 |
Mijn zoon van 10 zit ook nog gevangen in een meisjeslichaam. (yoo.rs/karin.den.hollander-rietbroek/blog/cheyenna-wordt-tiamo-1505199452.html?Ysid=65701#reaction-3353227 )
Ik hoop dat je veel steun hebt van je omgeving! :)
| 09:03 |
je bent een sterk mens om er zo open over te schrijven ik bewonder je daarom ik heb een nicht (vroeger een neef ) die het daar nog heel moeilijk mee heeft.
misschien heb je voor ons een paar tips om haar verder te steunen en te helpen .
dank je voor deze post
| 11:45 |
Stoer dat je er zo open over bent. Een van de mooiste zinnen die ik ooit heb gelezen, geld ook zeker voor jou;

Wees jezelf, er zijn al zoveel anderen !
| 20:14 |
Prachtig dat je er zo open over bent!
| 12:26 |
Sorry Ik ben hier zeker niet op tegen Mijn zoon is gay en ik hou heel veel van hem. Maar ik vind je wel een beetje jong om deze stap te nemen
| 02:03 |
Wat is jong Jeanette? Ik zelf was 'pas' 23 toen ik begon aan het traject (jongen naar meisje) en ik had voor lange tijd het gevoel juist kostbare jaren weggegooid te hebben om niet op tijd aan de bel te trekken, zeg maar de leeftijd die Dean nu heeft. Juist vóór of tijdens de pubertijd kan er zoveel belangrijke tijd bespaard worden door op tijd aan de bel te trekken. En dan hoor of lees je wel eens reacties als 'Hoe kan je het op die leeftijd nu al weten?'. Dat weet je ook niet, want je BENT het gewoon. Klaar. In het hoofd van een genderdysfoor kind zit in +80% van de gevallen letterlijk een brein van het tegenovergestelde geslacht. Genderdysforie kan je dus ook niet genezen of verhelpen, behalve je jezelf aan de buitenkant van je 'vermomming' te ontdoen ;-)
| 20:22 |
Respect en succes.
| 23:45 |
ik heb respect voor jou, en wens je alle succes toe.
| 21:45 |
Dank je wel
| 21:53 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen