×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn Transgender verhaal op weg naar mezelf.

Mijn Transgender verhaal op weg naar mezelf.


Ik ben Dean Pepplinkhuizen en  ik ben een dude van bijna 18 jaar.

maar dat was niet altijd zo vroeger heette ik Gabriella en was ik gezien als "meisje'' ik ben nooit gelukkig geweest als meisje en voelde me ook nooit thuis in mijn eigen lichaam, ik wist vroeger niet dat er meedere mensen zoals mij waren en dat je er iets aan kon doen tot op de dag dat ik een YouTube filmpje in 2014  tegen kwam die over transgenders ging. Ik herkende mezelf hier heel erg in en begon meer erover op te zoeken, en ik wist het zeker: Ik ben transgender een jongen die geboren is in het lichaam van een meisje.

Ik kwam langzaam uit de kast, eerst bij vrienden en in eind 2015 bij mijn ouders. Nu sta ik 8 maanden ingeschreven bij het VUmc in Amsterdam (een ziekenhuis waar transgenders zoals ik geholpen kunnen worden) Het is een lang proces om te worden wie ik van binnen ben maar het is het waard om te wachten.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties