×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
New Books!

New Books!


~ Harry Potter & De Grisha 3 ~


Yeeeeey, ik heb vandaag weer paar nieuwe aanwinsten binnen gekregen.

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (Fan Edition die afgelopen najaar verschenen is)

De Grisha 3: Val en Verlossing van Leigh Bardugo.


Image title


Van de fan edities van Harry Potter had ik de eerste 2 delen vorig jaar al gekocht voor Kerst en probeer dit jaar die collectie compleet te krijgen. Dus vandaar vandaag deel 3 binnen gekregen en hij is net als de vorige twee, prachtig geïllustreerd!

Ik ben gegaan voor de Hardcover, dus het is helaas alleen een omslagcover, maar dan gaan ze hopelijk wel wat langer mee, aangezien mijn paperbacks van Harry, de Nederlandse versies, al zowat uit elkaar vallen..


Image title


De Grisha is een hele bijzondere Young-Adult.

Deel 1 & 2 heb ik ook thuis staan, alleen nog maar deel 1 gelezen, dus heb gewacht tot ik het laatste deel van de trilogie kon kopen, zodat ik in één keer door kan lezen dalijk. ;)


Image title


In de Grisha gaat het over een meisje dat ontdekt dat ze bovennatuurlijke krachten heeft.

De Duisterling wilt gebruik maken van de krachten die zij bezit. Eerst speelt ze zijn spel mee om te helpen de wereld een betere plek te maken. Maar wanneer ze erachter komt dat hij juist slechte intenties heeft met haar krachten, zet ze alles op het spel om te proberen uit zijn klauwen te ontsnappen.

Het vindt allemaal plaats in een magische, nieuwe en unieke wereld..

Aan te raden voor iedereen die een beetje van magie en mysterie houd.


Ik ben de rest van de zomer in ieder geval zoet met mijn nieuwe boeken. :)


Ciao for now,

XOXO,

L.

 Tien
Wat leuk. Ik had nog nooit van de fanfiction van HP gehoord. Ook maar eens opzoeken. Dank voor de tip!
05-07-2015 11:12
05-07-2015 11:12 • Reageer
Iri
Harry Potter my fave. Leuk zo met je eigen foto's erbij :)
04-07-2015 13:51
04-07-2015 13:51 • Reageer
allesproever Nanda
Allebei prachtige boeken, Grisha ken ik niet, maar door jouw omschrijving denk ik dat het een boek is die ook leuk ga vinden en ben dan toch eigenlijk geen Young Adult meer ;)
04-07-2015 11:41
04-07-2015 11:41 • Reageer