×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Esther schrijft een boek over dag en nacht

Esther schrijft een boek over dag en nacht


Ik wil jullie graag voorstellen aan Esther de Groote, ik ken Esther al heel wat jaren . Een aantal jaren geleden kwam ze vanuit Limburg naar de randstad, de liefde had daar schuld aan dat was duidelijk .

Als juf kon ze hier lastig werk krijgen( dat is nu wel anders) en zo liep ze op een dag zomaar onze VMBO school binnen en werd mijn onderwijsassistente , nou ja op papier dan', in werkelijkheid leerde ik net zoveel van haar als andersom , wat een luxe was dat een tweede juf voor de klas. Het mooie was dat we samen steeds betere ideeën kregen en toen werd ik zwanger en nam ze gewoon mijn lessen over , ze heeft daarna nog lang als docent op onze school gewerkt en gaf de laatste tijd Duits . Een fijne en kundige collega!

Maar nu is ze freelancer en toert ze door het land met haar Kosmoscarrousel, echt elke basisschool zou haar moeten uitnodigen om van de school een compleet heelal te maken! Bij de kosmoscarrousel horen prentenboeken en de eerste heeft ze nu in eigen beheer uitgegeven. De titel : Stuiterend door de dag : deel 1 uit de serie Kosmoscarrousel - sterrenkunde op een skippybal!

Zelf geschreven , zelf getekend en goed te gebruiken bij haar workshops , maar ook super leuk om los te gebruiken in de klas om de kinderen het verschil te leren tussen dag en nacht . Het gaat dus over het ontstaan van dag en nacht aan de hand van een zonnewijzer , zonnelamp, globeskippybal en maanbal .

En je kan het boek natuurlijk ook prima thuis gebruiken wanneer je kind een kosmonaut in de dop is of juist niet

En ik , ik heb hem natuurlijk gewoon besteld voor mezelf aangezien ik vaak tot diep in de nacht op Yoors aan het surfen ben kan het echt geen kwaad voor mij om nog eens goed het verschil tussen dag en nacht te bestuderen.

Je kan het boek hier bestellen !

Greetz lenie