Tuin gerecycled  met pallets

Tuin gerecycled met pallets


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorig jaar hebben we onze tuin veranderd. We hadden een aantal pallets op de kop getikt

Een deel van de pallets hebben we neergezet , steeds twee op elkaar en zo een bank gemaakt. de zitkussens zijn twee van die uitklapbare bed stoeltjes waar een logé op kan slapen. Opgeklapt is het een stoel , uitgeklapt een matras , die gebruiken we dus als zitkussen . De rug kussens zijn eigenlijk hondenkussens. Ik vond de "echte" loungekussens echt veel te duur en omdat ik toch bij regen en in de winter alle kussens naar binnen kan halen was dit voor ons een prima alternatief ( 9,95 per stuk waren ze in verschillende kleuren) bijkomend voordeel er zit een rits in zodat ik de kussenhoezen gewoon kan wassen wat ook geen overbodige luxe is met etende en drinkende kids in de tuin .

We maakte ook nog een tafeltje en klaar was onze loungeplek ( erboven zie je nog de woorden op hout uit een eerder blog) Je kan er heerlijk op liggen of met veel mensen zitten !Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed idee zeg om die "matrassen" te gebruiken. Ik moet mijn kussens gaan vernieuwen en misschien kan ik je tip wel gebruiken. Ga hem delen op FB bij DIY bloggers.
| 17:02 |
Dat is leuk , dank je !
| 15:51 |
Heel leuk geworden ik heb ook nog een pallet in mijn tuin waar ik wat leuks mee wil maken
| 18:46 |
Je kan er echt enorm veel mee doen het is mooi stevig hout en mooi om her te gebruiken
| 00:48 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen