×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Even ter info

Even ter info


Ik heb een kleine info over mijn blogs.


Ik heb nogal wat reacties op het feit dat ik blog over marihuana en God (Het geloof).

Ik zal het even uitleggen aan jullie.


Zoals jullie waarsschijnlijk al weten staat God als goed en de Duivel als slecht en dat geloof ik ook. 

Sommige van jullie vinden Marihuana slecht en denken dan in het geloof aan "De Duivel", kijk maar, zonder dat jullie het weten denken jullie er wel stiekem aan.

Maar er is ook iets wat jullie ook weten is dat marihuana een plant is, ja het klopt, Marihuana is een plant en voor zover ik weet heeft God ook planten gecreëerd en is dus goed. 

Nu gaan jullie misschien denken  aan de doornen aan een roos. Ja daarover werd gepraat in de Bijbel maar ik weet dat er in de Bijbel niks staat over Marihuana dat dat slecht is. Was het slecht zou het er gerust in staan.

Daar komt ook nog een bij dat Marihuana ook medicinaal word gebruikt en dat is hetgene wat God wilt. Toch?

Nu heb ik jullie hopelijk genoeg info gegeven over mijn blogs.

Verder rest geniet van mijn blogs en laat vooral reacties achter ;).

Nu heb ik jullie hopelijk genoeg info gegeven over mijn blogs.

Verder rest geniet van mijn blogs en laat vooral reacties achter ;).

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Veronique
Ehhh wat God duivel? Hokespocus. Als je pijn hebt ben je wel eens klaar met die chemische producten. Dan wint een natuur product
31-01-2018 08:55
31-01-2018 08:55 • Reageer
Mysterious M
Very nice blog man,, keep it up!
16-01-2018 19:42
16-01-2018 19:42 • Reageer
jolandemooij
Ik kan mij er niets bij voorstellen bij het gebruik van drugs. Maar wel heel mooi dat het medicinaal gebruikt kan worden.
15-01-2018 01:55
15-01-2018 01:55 • Reageer
Blogs van Linda
Ik heb vrij weinig met God, de kerk enz. Niet gelovig en ook nooit geweest. Marihuana gebruik ik zelf niet, in het verleden wel, voornamelijk recreatief. Zou het nu ook als geneesmiddel/pijnstiller gebruiken (als olie dan, want ik rook niet meer) Lang geleden werd het al als medicatie gebruikt, net als vele planten/kruiden. Ik zie er ook totaal geen probleem in en zou het eerlijk gezegd eerder gebruiken als de reguliere (chemische) medicatie Ik kan me wel voorstellen dat het voor gelovigen een rare combi is, maar jij moet je er goed bij voelen. Schrijf dus ook vooral lekker wat jij wil.
14-01-2018 23:01
14-01-2018 23:01 • Reageer
LWAlmanak
Zou eens een goed gesprek aangaan met http://chog.nl/ of bij stichting de Hoop gaan kijken! En ja: ik heb ervaring en weet waar ik over spreek: ik heb niet gebruikt, Godzijdank niet! Ik heb wel iemand moeten identificeren als vrijwilliger bij de Hoop, die na marihuana gebruik even voor een trein ging liggen... Overigens: als je denkt dat iets van God is, hoef je jezelf niet te verdedigen, dan moet je naar God gaan en Hem vragen wat wijsheid is ;-)
14-01-2018 20:55
14-01-2018 20:55 • 1 reactie • Reageer
Bjorn van Poppel
Ik ben zelf uitgenodigd voor een kerk en ga wel eens een keertje praten. Bedankt voor de 3 puntjes
14-01-2018 21:14
14-01-2018 21:14 • 1 reactie • Reageer
Zolang de goedheid in jezelf blijft. Dan mag jij je jointje roken.
14-01-2018 13:14
14-01-2018 13:14 • Reageer
Ries van Meerten
God heeft ook Satan gecreëerd, Lucifer, de lichtdrager, door zijn gedrag heeft Lucifer toen een opdracht gehad van God om de mensen, de zielen, die ook afgedwaald zijn, de weg terug te wijzen naar God, al die is. Het is een misleiding van de mens om te zeggen wat goed en kwaad is, het bestaat niet, het kan niet bestaan, alleen de mens geloof het omdat hij/zij denkt dat we afgescheiden zijn van God. Wat niet kan omdat alles 1 is, de naam van Lucifer is veranderd in Satan, de zwarte Engel. Het is de enigste Engel die in alle licht kleuren zich kan laten zien of voelen, hierdoor kan hij de mens verleiden door zich als een stralende witte Engel te laten zien. De anderen Engelen kunnen dat niet. Het wordt door de mens verkeerd begrepen en het is totaal verkeerd uitgelegd. God straft niet, kan niets vernietigen als God dat zou doen is de schepping niet meer compleet. Satan behoort tot de schepping en nodig iedere ziel uit terug te gaan naar de liefde van God, die onvoorwaardelijk is. Hij gebruikt harde uitnodigingen maar waarom? Omdat de mens niet luistert maar oordeelt en veroordeelt, kijk naar de veroordelingen over Marihuana de mens weet niets meer wat werkelijk waar is. Als je blijft geloven dat er goed en slecht is oordeel dus ook de werking van planten, je kan dat niet scheidde in het ene wel en het andere niet. Kijk wat beide je vertellen en ga daar naar handelen en leven mooi stuk
14-01-2018 10:16
14-01-2018 10:16 • Reageer