×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn stadje Breda

Mijn stadje "Breda"


Welkom guys op een nieuwe blogvan mij.

In deze Blog ga ik jullie een beetje vertellen wat ik vind van mijn stadje "Breda".


Breda is de stad waar ik ben geboren en na 7 jaar België weer terug woon.

Ik vind Breda een mooie gezellige stad. En als je dan praat over NAC Breda iedereen je vriend is. 

Zoals je dus al leest NAC Breda is de voetbalploeg van Breda en ik ben er super grote fan van.

De meeste van jullie denken vast wel van 'waarom NAC Breda' en daarna krijg ik vaak te horen 'DIE ZIJN TOCH SLECHT!'. Maja dat vind iedereen van elkaars club.


Breda is ook zeer gezellig in de avond en ben er zelf bijna zelf oud genoeg om lekker te gaan stappen. LEGAAL. 

Ik ben zelf geen wietblogger en wil wel gaan bloggen over wiet maar als ik het toch over wiet heb waarom begin ik dan niet meteen over de coffeeshops in Breda.

Je hebt er veel, 1 van de grootste is "Het Paradijs" en is persoonlijk mijn 'lievelings coffeeshop' omdat ze lekkere wiet hebben. Ze hebben ook al een paar wedstrijden gewonnen voor beste wiet en dat zit dan in mijn stadje daar kan alleen een stoner bredanaar trots mee zijn. 


Maar genoeg over wiet, we gaan het weer over Breda hebben.


Zelfs grotere artiesten die komen uit breda BV. DJ Tjesto (Tijs Verwest), Hardwell (Robert van de Corput). Die komen uit Breda en zijn er trots op. 


Nou waarschijnlijk ga ik nog meer over Breda bloggen dus daarom is dit nu genoeg voor deze blog.


Heb jij iets te zeggen over de stad Breda? Laat het weten in een reactie te plaatsen.Quote #3


Als je toch bezig bent met lezen bekijk deze blog dan ook eens. ;)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Ons mooi stadje Breda. Ook ik ben er trots op. En zelfs op de slechte club N.A.C
11-01-2018 02:02
11-01-2018 02:02 • Reageer
Blogs van Linda
Mooiste stad met de mooiste club van NL! Paradijs is denk ik de enige shop waar ik nooit binnen ben geweest. Ging vroeger zelf altijd naar de Baron en Majestic. Dj's R3hab en Danic komen ook uit Breda
10-01-2018 20:24
10-01-2018 20:24 • 1 reactie • Reageer
Bjorn van Poppel
Breda is een mooie stad en NAC vind k gwn geweldig. De Baron en de Majestic haal k vaak mijn wiet ofja mijn wiet ik blow samen met iemand die ouder is dan 18 en zijn ook wel goeie coffeeshops. En de twee DJ's komen idd uit Breda.
10-01-2018 20:48
10-01-2018 20:48 • Reageer