Jorge Zorrequieta

Jorge Zorrequieta


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

       

De vader van koningin Maxima is overleden. Vandaag wordt hij begraven. In de kranten, in het nieuws hoor je niks anders dan dat hij staatssecretaris was van een verkeerd regiem onder Jorge Vidèla. Natuurlijk is dat waar en of hij alles nu geweten heeft of niet, daar gaat het nu niet om.

De allerliefste vader van Maxima is overleden en het was een vader uit duizenden voor haar. Ze had een meer dan goede band met hem en ze leek sprekend op hem qua uiterlijk. Ook is de schoonvader van koning Willem – Alexander overleden alsook de opa van onze drie prinsessen. Wat een verdriet, wat een drama om hem vandaag naar zijn laatste rustplaats te moeten brengen. Ik leef mee met iedereen die hem lief was, zijn  vrouw, zijn kinderen, iedereen.

Het huwelijk van Maxima en Willen Alexander staat me nog zo voor de geest. Vooral de tranen van verdriet van Maxima toen dat nummer werd gespeeld: Adios Nonino, wat ging over haar afwezige vader. Het mag nooit zo zijn dat een vader niet bij het huwelijk kan zijn van zijn kinderen, ook al begrijp ik het wel maar ik vond het zo erg voor beiden. Ik zat er ook bij te huilen en met mij heel erg veel mensen.

Wat ik mooi vind is dat de oranjes allemaal uit liefde zijn getrouwd, dat zie je niet echt vaak bij koningshuizen. Zelfs het huwelijk van Charles en Diana in Engeland, was gearrangeerd, ook al was Diana een ogenblik verliefd. Koning Willem Alexander zou zelfs de troon opgegeven hebben als er geen toestemming kwam om met Maxima te trouwen. Dat noem ik nog eens liefde en tot op de dag van vandaag zie je die liefde ook tussen die twee, zo mooi om te zien.

Vandaag hebben ze een hele zware dag en mijn hart is bij hen. Rust zacht Jorge Zorrequieta.Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed gezegd! Hoe je het ook wendt of keert, het was wel Koningin Maxima's vader!
Hij hoorde ook gewoon bij de bruiloft!
| 23:55 |
Ja dat is helemaal waar.
| 00:28 |
Het blijft inderdaad haar vader
| 14:42 |
Zo is dat. Alleen daar gaat het nu om.
| 15:20 |
Helemaal mee eens. Het is vooral haar vader!
| 20:10 |
Dát bedoel ik. Dat is op dit moment het enige waar je aan moet denken. Niet of hij een boef was of niet.
| 20:17 |
Jammer dat de media en Rutte dit niet respecteren, de relatie vader/dochter.
| 16:03 |
De media is een ramp. Ik zou me doodschamen als ik moest zeggen dat ik journalist was. Maar Rutte kan niet anders. Politiek gezien kun je dat niet maken. Helaas. Je kunt dat als minister president niet los van elkaar zien.
| 16:17 |
Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden. Er had best wat meer respect voor de vader van Maxima mogen zijn. Wij moeten het natuurlijk weer opblazen (iedere keer weer) wat die man mogelijk in het verleden gedaan heeft. Het is en blijft wel de vader van onze koningin. Heel veel sterkte voor de familie.
| 15:51 |
Zo bedoel ik het ook. Ik zei net hierboven al: ik zou me dood schamen als ik journalist zou zijn. Stomme media.
| 16:18 |
ach dat is toch met alles opblazen en vooral altijd negatief!! Nu ook weer met die eieren hoeveel boeren gaan er weer aan kapot.
| 17:34 |
Nou inderdaad. Zeg dat wel. Alles wordt zo groot gemaakt en zo gemanipuleerd. Vréselijk
| 18:55 |
elke avond begint het journaal er weer mee 10 min. maar liefst. Grrrrrr
| 21:11 |
Ach ja joh. Stom gedoe:(
| 21:29 |
Ik ben het helemaal met je eens! Wat hij ook gedaan heeft, het blijft een vader, broer, oom, opa en vriend....
| 15:27 |
Precies. Dat vind ik ook.
| 15:40 |
Ja, de liefde spat eraf bij die 2. Het overlijden van een geliefd iemand is altijd zwaar, hoe fout diegene ooit in zijn leven misschien is geweest.
| 14:30 |
Precies, dat bedoel ik ook maar even.
| 14:36 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen