×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Maand van de spiritualiteit "Dromen"


Maandagochtend 8 januari even voor half 6 in de ochtend gaat de huistelefoon. Ik krijg het bericht dat mijn Zus Frieda die nacht niet meer wakker was geworden.

De telefoon blijft lang aanhouden, hoe laat is het?

Als hij daarna nog een keer over gaat rent Pablo naar beneden en krijgt te horen dat Frieda was overleden. Ik vraag wat is er en Pablo vertelt het mij…..Ik hap naar lucht en pak lichtelijk in paniek een notitieboekje wat naast mijn bed ligt

aantekening

Jaap – mijn broer – belde even voor half 6

 

Ik heb dit opgeschreven op de ochtend van de 28 ste zodra ik wakker werd. Geen idee waarom ik het opschreef. Ik werd wakker en voelde dat ik vannacht iets beleeft had alleen weet ik niet wat. Bij het ontwaken kwam overleden en dit tijdstip in mijn gedachte.

Dromen

Er valt heel wat te vertellen over dit onderwerp, maar ik wil het graag over (voorspellende ) dromen hebben. Sinds een tijdje heb ik een dromendagboek naast mijn bed liggen en schrijf ik op wat ik gedroomd heb. Bizar gek hoe ik mijn dromen kan navertellen zodra ik wakker ben. Overigens is dit de eerste ervaring voor mij wat betreft het dromen en dat er iets uitkomt.

Deze droom is  twee keer voorbij gekomen en heel raar maar ik heb hem niet in mijn dromen dagboek opgeschreven. Ik sta ergens (dus geen specifieke plek) en kijk naar boven – naar het heelal – want er komen van ver – in de lucht – projectielen steeds dichterbij in een draaiende cirkel en als ze heel groot voor mij zijn dan verdwijnen ze.

Ik ben benieuwd of iemand een soortgelijke ervaring heeft meegemaakt.

 

picto-spiritualiteit

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts