×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Maand van de spiritualiteit Opnieuw beginnen

Maand van de spiritualiteit "Opnieuw beginnen"


Maand van de spiritualiteit heeft als thema “opnieuw beginnen”

 

picto-spiritualiteit

En nu heb ik de volgende vraag: Welk gebeurtenis inspireerde jou tot het maken van een nieuwe start. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen.

Mijn “opnieuw beginnen” is al een tijdje geleden en als je mijn blog leest dan ken je ook mijn ( waargebeurd) verhaal. Daarin kun je lezen waarom wij opnieuw zijn begonnen. Het moment dat we van de bakkerij af waren en daarna uiteindelijk ook schulden vrij zijn.

Opnieuw beginnen klinkt meteen zo heftig. Je zou ook kunnen zeggen dat je weer gaat beginnen of de draad weer oppakken. En dan heb je zelf de keuze om het precies hetzelfde te doen of op een andere manier. Ik ben zelf heel erg met mijn voedingspatroon bezig mede om ook af te vallen. Na een tijdje hou ik het niet vol en verval ik in mijn oude eetpatroon. Maar als het toch weer begint te kriebelen dan pak ik de draad weer op en begin ik opnieuw met een gezond eetpatroon. Soms kan je denken dat je het anders wil gaan aanpakken zoals ik bijvoorbeeld veganistisch ben gaan eten.

Je verdient het om jezelf een nieuwe kans te geven.

 

hartje-1

 

Er zijn ook mensen die drastisch opnieuw beginnen. Als je niet lekker in je relatie zit of je zit helemaal vastgeroest dan kun je ook beslissen om op een andere manier door te gaan met of zonder elkaar. Ook door problemen op het werk kan je besluiten om opnieuw te beginnen. Je kan het zelfde werk blijven doen, maar dan bij een andere werkgever of je doet eens gek en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Emigreren naar het buitenland is opnieuw beginnen?

Wat jou reden ook is -dat je in een ander land wil gaan wonen- duidelijk is dat je een nieuwe start gaat maken. Je laat je oude leven achter en verwelkomd je nieuwe leven. Met nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden. Mij persoonlijk lijkt het me heerlijk om naar de zon te vertrekken, maar vergeet niet dat je hiermee niet je oude leven reset, maar dat je het gewoon anders wil gaan doen.

 

picto-spiritualiteit-handen

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties