×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Maand van de spiritualiteit Opnieuw beginnen

Maand van de spiritualiteit "Opnieuw beginnen"


Maand van de spiritualiteit heeft als thema “opnieuw beginnen”

 

picto-spiritualiteit

En nu heb ik de volgende vraag: Welk gebeurtenis inspireerde jou tot het maken van een nieuwe start. Ik ben heel benieuwd naar jullie verhalen.

Mijn “opnieuw beginnen” is al een tijdje geleden en als je mijn blog leest dan ken je ook mijn ( waargebeurd) verhaal. Daarin kun je lezen waarom wij opnieuw zijn begonnen. Het moment dat we van de bakkerij af waren en daarna uiteindelijk ook schulden vrij zijn.

Opnieuw beginnen klinkt meteen zo heftig. Je zou ook kunnen zeggen dat je weer gaat beginnen of de draad weer oppakken. En dan heb je zelf de keuze om het precies hetzelfde te doen of op een andere manier. Ik ben zelf heel erg met mijn voedingspatroon bezig mede om ook af te vallen. Na een tijdje hou ik het niet vol en verval ik in mijn oude eetpatroon. Maar als het toch weer begint te kriebelen dan pak ik de draad weer op en begin ik opnieuw met een gezond eetpatroon. Soms kan je denken dat je het anders wil gaan aanpakken zoals ik bijvoorbeeld veganistisch ben gaan eten.

Je verdient het om jezelf een nieuwe kans te geven.

 

hartje-1

 

Er zijn ook mensen die drastisch opnieuw beginnen. Als je niet lekker in je relatie zit of je zit helemaal vastgeroest dan kun je ook beslissen om op een andere manier door te gaan met of zonder elkaar. Ook door problemen op het werk kan je besluiten om opnieuw te beginnen. Je kan het zelfde werk blijven doen, maar dan bij een andere werkgever of je doet eens gek en gaat op zoek naar een nieuwe uitdaging.

Emigreren naar het buitenland is opnieuw beginnen?

Wat jou reden ook is -dat je in een ander land wil gaan wonen- duidelijk is dat je een nieuwe start gaat maken. Je laat je oude leven achter en verwelkomd je nieuwe leven. Met nieuwe uitdagingen, kansen en mogelijkheden. Mij persoonlijk lijkt het me heerlijk om naar de zon te vertrekken, maar vergeet niet dat je hiermee niet je oude leven reset, maar dat je het gewoon anders wil gaan doen.

 

picto-spiritualiteit-handen

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.
wakeupkitty
Er waren zoveel keren dat ik opnieuw moest beginnen...
18-01-2018 19:54
18-01-2018 19:54 • Reageer
Mieke Van Liefde
Voor mij is er een nieuw leven gestart nadat ik in aanraking kwam met spiritualiteit, meer bepaald engelentekens op mijn pad. Je geeft hier wel aan dat het bij jou begon op het moment dat je van de bakkerij 'af' was, maar zowel op je blogs hier bij Yoors als op je eigen website ga je maar tot hoofdstuk 5 ivm het verhaal over de bakkerij... dus voor ons werk je daar nog en ben je daar gelukkig (ondanks die ene collega die het moeilijk heeft met jouw promotie).
18-01-2018 14:52
18-01-2018 14:52 • 1 reactie • Reageer
blogmomentje.nl
Hoi Mieke. Mooi Mieke hoe je nieuw leven gestart is. Op blogmomentje staan alle 20 delen online. Ik zal zsm ook hier alle delen plaatsen zodat ieder kan lezen hoe dit afloopt. Bedankt voor je bezoek en berichten. Ik zal ook bij jou komen lezen. Groetjes, Geja
18-01-2018 16:31
18-01-2018 16:31 • Reageer