×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 2

Mijn ( waargebeurd) verhaal deel 2


Bertus & Boterham is een initiatief van Lon Bertus die een hoofdkantoor met bakkerij heeft die van generatie op generatie gaat.

Hij koopt panden op die hij en zijn team verbouwen tot een mooi bakkersfiliaal.
De uitstraling is warm hout met Oranje (in het logo) met zwart krijt op de muur.
Het word geen standaard interieur.

In de winkels komen mooie grote (leef) tafels om heerlijk je ontbijt & lunch te benuttigen met een krantje erbij en wat zitjes aan een bar.
Thomas Treine vroeg mij om wat over mijn arbeidsverleden te vertellen en hoe ik nu in het heden leef. En op de vraag wil je parttime of fulltime werken zei ik heel spontaan “ik zou wel graag fulltime willen werken”.  Maar heb ook twee jonge kinderen en weet niet of dat verstandig is.

Of laat ik het anders zeggen ik weet niet goed hoe ik dit ga combineren.
Ondertussen dat we aan het praten waren maakte mijn hersenen overuren….ik kan nu als ik wil flink wat uren gaan draaien en dan kunnen we de achterstanden wegwerken en ooit misschien eens gaan verhuizen.

Dagdroom

Ik werd uit mijn dagdroom geroepen doordat ik Thomas hoorde zeggen , maar dat hoeft geen probleem te zijn hoor dan passen we ons gewoon aan. Je kan s’morgens zelf de kinderen naar school brengen en dan kom je daarna werken.
Op dat moment dacht ik ..wouw geweldig …ik doe ‘t en zei dit geloof ik ook hard op, want Thomas begon te lachen..zo jij bent wel heel spontaan en enthousiast.
We spraken af dat hij me eind volgende week zou bellen als hij alle sollicitanten had gesproken.

Ik liep in een roes naar huis. Heb ik nu net echt gesolliciteerd op een fulltime baan en meteen ook de gedachte ..ik ga ‘t worden!. Help en nu met de kinderen…wat zei hij nou ook alweer dat is geen probleem. Ik begreep nog niet wat nu helemaal de bedoeling was en besloot er naar te vragen als hij zou bellen.

Wordt vervolgd.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties