Ik kom er niet tussen, los het even zelf op, wil je?

Ik kom er niet tussen, los het even zelf op, wil je?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mensen zijn soms zo vermoeiend, weet je?

Er was een woordenwisseling tussen een vriendin en mijn zus en raad eens wie er midden in het oog van de storm zat. Juist ja, ik ben het beu dat ik altijd fungeer als bemiddeling. Ik weet dat ik de probleem-oplosser of bemiddelaar kan zijn maar ik wil het even niet. Ik ben zo moe en ik wil even geen beide kanten horen. Ik heb geen zin om beide kanten van het verhaal te horen. Ik wil gewoon even rust en dat snappen ze soms niet... Dat getouwtrek om wie er uiteindelijk gelijk heeft en wie er reageert als een dramaqueen. Ik doe het niet meer want achteraf blijf ik weer met de emoties zitten, terwijl jullie ruzie al lang is opgelost.

Vandaag denk ik gewoon even aan mijzelf en wil ik niet nadenken over onbenullige ruzies of woordenwisselingen.

Ik heb geen zin om raad te geven of de gemoederen te kalmeren...

Vandaag even niet aub...

Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
het probleem is als je je moet je meestal de pineut bent
| 17:46 |
Heel herkenbaar, als 'juf'...
| 15:25 |
Neem dan heerlijk een dagje voor jezelf en ga iets doen waar je echt blij, gelukkig van word. Wat je hart doet zingen...
| 11:49 |
waar ken ik dat toch van
| 09:49 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen