×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Maak van je bureau een stukje inspiratie na een burn out


Na een burn out opnieuw aan het werk? Maak van je bureau een stukje thuis.

Zoals de meesten onder ons is ons werk één van de belangrijkste plaatsen waar we vertoeven in ons leven. De helft van onze tijd zitten we op ons werk. Daarom is het altijd belangrijk een plaatsje te creëren om thuis na te bootsen. Niet iedereen heeft een eigen bureau maar misschien wel iets klein waar men ook dat stukje thuisgevoel en vooral zen-gevoel kan in terugvinden. Ik heb dit volledig anders aangepakt na mijn burn out. Ik heb voor mijzelf een stukje veiligheid gecreëerd waar ik kan ontsnappen als ik voel dat het even niet meer gaat.

Creëer een veilige haven: Tips voor na een burn out

Om je werkplek zo aangenaam mogelijk te maken kan je best wat persoonlijke dingen toevoegen (in de mate van het mogelijke natuurlijk)

Zo heb ik het gedaan?

Zo heb ik op mijn vensterbank plantjes staan waar ik af en toe tegen spreek.

Ik heb ook een fotokadertje met "Follow your dreams" geplaatst om mij af en toe aan mijn droom te herinneren.

Geurskaarsjes om dat extra warmtegevoel te creëren.

Mooie prenten van strand en de zee aan de muur om af en toe te ontsnappen uit mijn drukke werkomgeving.

Een paar boeken om af en toe eens in te lezen als ik mij niet echt meer kan concentreren.

Een notitieboekje heb ik ook altijd bij de hand om sommige gedachten van mij af te schrijven.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts