#4 maandag; ga aan de wandel

#4 maandag; ga aan de wandel


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is week 4 van de Summer proef weken begonnen. Deze week gaan we de uitdaging aan om iedere dag minimaal 30 minuten te wandelen. Bewegen en dus ook wandelen verlaagt het risico op hart- en vaatziekten, diabetes en depressieve symptomen. Het een prima manier om je fitheid te vergroten en je lekkerder in je vel te voelen.  Elke vorm van beweging is goed voor je gezondheid, maar wandelen biedt nog heel veel andere voordelen. Hart en longen worden er sterker van en je geheugen wordt beter. Ook is heel goed voor je humeur, zeker als het zonnetje erbij schijnt. Dus doe snel je schoenen aan en ga aan de wandel!

Heb jij vandaag minstens 30 minuten beweging gehad of gewandeld?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Bijna iedere dag haal ik mijn 30 minuten wel. Drie keer per week zeker, dan sta ik op de loopband, heel saai, bergje op en bergje af. Maar het is gezond. 
| 10:09 |
Ik wandel liever in de buitenlucht dan binnen op een loopband. Misschien een idee om je loopsessie wat uitdagender te maken met interval?
| 16:06 |
Wandelen in de buitenlucht doe ik ook, met mijn hond. De interval is de hoogte. Ik ben weer langzaam de snelheid aan het verhogen. Deze week loop ik 5.1 km per uur. Mijn lichaam gaat zo nu en dan flink protesteren. In 2004 had ik een nordic wandelgroep. Dat was in mijn gezonde periode. Toen liep ik met gemak 1 uur in een tempo van 6.5 km per uur. 
| 16:27 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen