Mag ik nooit meer alcohol drinken als ik gezond wil leven?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In mijn praktijk krijg ik weleens de vraag van cliënten; mag ik helemaal geen alcohol meer drinken? Voor veel mensen is het lastig om minder of geen alcohol te drinken want veel dingen vieren we met een glaasje alcohol. We luiden het weekend in met een vrijmibo (Vrijdag Middag Borrel) op het werk met collega's, ontspannen op zaterdagavond met een glaasje wijn op de bank en heffen we het glas als we een nieuw contract hebben getekend. En zo zijn er nog talloze momenten in ons dagelijks leven waarbij al snel naar de fles wordt gegrepen.

In deze repost lees je meer over hoe je de balans ervan kunt vinden in een gezonde levensstijl.Beoordeel


auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen