I'm on a mission!

I'm on a mission!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor de een slechts een vervoersmiddel om van A naar B te komen, voor de ander een passie.

Aankomende zomer (jaa dat is nog heel ver weg, maar voor je het weet is het zover) ben ik alweer 4 jaar trotse eigenaresse van mijn Audi A3 uit 1997. Wat dus betekent dat mijn pareltje alweer 20(!) wordt dit jaar.
Ik ben de vorige eigenaar erg dankbaar voor alle voorgaande jaren waarin de Audi met alle liefde is verzorgd.
Het is nog als de dag van gisteren dat ik het hoorde; ''ik zou een Audi krijgen, precies het type naar mijn wens.
Een droom kwam uit en ik kon het niet geloven. Maar eenmaal weer terug in Nederland (ik was op vakantie geweest) stond hij daar, in het echt nog vele malen mooier dan op foto.

Toen was daar het moment, ik kreeg de sleutel en nam plaats achter het stuur. Het rijden ging beginnen en mijn eerste kilometers, in mijn eigen auto werden opgeteld bij de al gereden kilometers. De auto is altijd goed onderhouden en dat is bij mij niet anders. Elke dag brengt hij mij van hot naar her, door weer en wind, trotseert alle regen- / hagel- en sneeuwbuien en heeft mij nog nooit in de steek gelaten!  Gaat er dan nooit iets kapot? Ja natuurlijk wel, maar onderhoud doet wonderen. In al die tijd is er best wel wat vervangen, maar dat mag ook wel met al die kilometers. De grootste klus waarbij ik zelf heb geholpen was het vervangen van de koppakking.

Ik hoop nog vele jaren te kunnen genieten van mijn bolide want, I'm on a mission!
Met het vele rijden zijn de kilometers inmiddels behoorlijk opgelopen, ik ben intussen de 600.000 km (6 ton!) al gepasseerd. En wat is dan precies je missie?
Mijn missie, mijn doel, is het behalen van de 1.000.000 miljoen kilometers, met originele motor en ook nog eens op g3 ;). Het lijkt mij geweldig om met deze auto ''het klokje rond te gaan''. Er zit al ontzettend veel liefde in deze auto en ik zou hem voor geen goud willen missen! 


Volg mij en de Audi in de reis naar 1 miljoen kilometers. 

''Vorsprung durch Technik''

Toettoet!

En dit is hem dan, mijn liefde op het gebied van auto's! ;

''Als je niet nog eventjes over je schouder kijkt wanneer je wegloopt bij je auto, dan heb je de verkeerde gekocht!''Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik kijk altijd naar onze auto.we hebben.n gangstah mobiel.
| 17:22 |
Mooi doel. Ik ga je volgen :)
| 23:02 |
Dat heb ik nog nooit gehoord, zo veel kilometers :-)
| 16:25 |
Leuke auto en ga voor de miljoen !!
| 16:38 |
Mooie auto! Hoop dat je het miljoen vol krijgt.
| 09:33 |
Mooi die auto liefde
| 09:11 |
Ik heb altijd Chevrolet gereden en mijn auto's goed laten onderhouden, maar wat jij in je laatste zin schrijft, heb ik nooit gehad! Ik herken het wel uit mijn omgeving: hier op Curacao wordt een auto doorgaans vertroeteld als was hij een geliefd familielid. Niets wasstraat en zelfs geen tuinslang: auto heeft zijn eigen was-emmers en eigen doeken, zemen etc. :)
| 05:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen