×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
eerste blog  dag 1

eerste blog dag 1


hallo allemaal  leuk dat jullie me blog lezen . Beetje  wennen voor mij toch vreemd dat ik wat opschrijf en vreemde gaan het lezen . Ik denk dat het ook voor sommige mensen een uitlaatklep is voor hun gevoelens die ze niet aan bekende kunnen of willen geven of vertellen . Wat voor  mij soms herkenbaar kan zijn .Misschien is dit voor mij ook wel voor nu een soort uitlaatklep maar ook denk een vorm van uitleggen hoe sommige gevoelens en zo zijn . Nu ga ik persoonlijk zijn  . ik heb PTSS en depressie en angst-paniek stoornissen  .. Helaas . Maar het is nu eenmaal zo . Maar voor vele mensen is het moeilijk om er mee om te gaan dat ze dit hebben . En helaas zijn dit soort ziektes  door vele mensen en instanties niet erkend als ziekte  en omdat ze niks zien aan je  heb je dus ook niks . Helaas . Soms kan ik me daar heel boos over maken en dan wens ik soms wel had ik maar iets wat zichtbaar was . Helaas moeten mensen wat zien  . Ik zelf heb vaak een masker op   Als mensen vragen hoe gaat het met je zeg ik :"ja gaat goed ".Haha .... Ja NOT zeg ik dan in mezelf  je moest eens weten hoe ik me voel   .  Het is ook vermoeiend om dit allemaal te hebben .  ik  heb gelukkig hulp gevraagd van psycholoog  en psychiater  . voor de 3de keer in me leven in korte tijd . Nu krijg ik een langere en zwaarder behandeling  . Omdat hun ook vinden dat ik veel te lang met angst en paniek stoornissen loop . En die zijn KUT !! die aanvallen  ze komen zo ineens . loop je lekker buiten BAM zweten hartkloppingen draaierig trillen en niet meer wetend waar je bent . weg willen vluchten .... En omdat mee om te gaan is moeilijk de acceptatie dat je hebt is moeilijk . En vooral omdat je  het niet weet waarom  zeker in het begin weet je het niet .. maar na nadenken snap je het.  

ik weet nu waarom ik dit heb. Het is mijn verleden  te veel gebeurt . 

Maar daar gaan we het nu niet over hebben . is toch nog erg persoonlijk en ik zal er op een  dag er wel over hebben .Maar meteen op de eerste blog van me leven er diep op in te gaan nee dat doe ik niet . weet niet eens of ik lezers krijg  dus  Maar ik heb ook heel veel leuk dingen hoor in mijn leven hahahhahah 

Hobby's  . me zoontje.  me huisdieren  me partner . me werk . Heel veel grappige dingen die ik meeer maak  althans ik vind het grappig hahah   . 

Maar goed ik brei een eind aan deze blog   en dan ga ik het afwachten of het leuk is en of ik het leuk vind .

Dus wie weet tot laters!!  en een hele fijne dag xxxx B.

johan_jongedijk
Ook onze jongste heeft het
01-03-2017 17:27
01-03-2017 17:27 • Reageer
Joyce de Boer
Goed van je dat je er over gaat schrijven! Ik ga je volgen!!
01-03-2017 17:04
01-03-2017 17:04 • Reageer
charmedgirl
Heel moedig dat je dit hebt neergeschreven en inderdaad neerschrijven helpt wel een stuk met verwerking en ventileren en misschien is het wel goed dat het vreemden zijn, kan soms helpen ik wens je nog een prettige dag toe
01-03-2017 14:50
01-03-2017 14:50 • 1 reactie • Reageer
brenda
Dank je. ik schrijf graag van me af Maar het is ook ervaring opschrijven misschien dat andere die hetzelfde hebben of soortgelijke er wat aan hebben . .groetjes en leuk dat je het gelezen hebt
01-03-2017 14:56
01-03-2017 14:56 • 1 reactie • Reageer
Dan
Interessante ervaringsbericht...Ik heb MS. Als kleine tip zou ik je mee willen geven je focus niet op je ziekte te leggen, want dat is het gewoon niet waard om door zoiets je leven te laten bepalen.
01-03-2017 14:37
01-03-2017 14:37 • 1 reactie • Reageer
brenda
dankje voor een reactie . ik leg normaal niet de focus op me ziekte is niet de enige ziekte die ik heb helaas . . ik weet dat ik het heb . Alleen soms komt het erg op me af . . Is voornamelijk alleen als mensen je weer eens niet begrijpen of zeggen ach stap er over heen . Ja dan ben ik me bewust ervan .En misschien door een blog bij te houden er over en misschien mede lotgenoten er over te hebben en elkaar ervaringen te geven en tips . dat het voor allemaal bespreekbaar blijft . En idd het is iets waard om je leven daar door te bepalen . daar heb je groot gelijk in .
01-03-2017 14:54
01-03-2017 14:54 • Reageer