DIY notitieboekje

DIY notitieboekje


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Notitieboekjes komen altijd van pas. Je kan er nooit genoeg hebben. In verschillende formaten het liefst, zodat er voor elk lijstje iets passends is. To do, to buy, to go to... En hoe leuk is het dan als jouw boekje gepersonaliseerd is, Een boekje dat echt jou is.


KLIK HIER VOOR DE STAPPEN INCLUSIEF FOTO'S OP MIJN BLOG


Het was leuk om te maken en ik ben dan ook erg tevreden over het resultaat. Dit boekje ga ik veel gebruiken.


Liefs,

Vera


Hoeveel notitieboekjes heb jij?


 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hihihi wat leuk! Ik heb per tas minimaal drie boekjes ;-) Het knutselen eraan duurt langer dan dat ik ze werklijk gebruik maar het blijft leuk!
Liefs, www.carmenverduyn.com
| 17:16 |
Het ziet er erg leuk uit :)
| 14:54 |
Heb er altijd eentje in mijn tas zitten. Om al die aantekeningen te maken voor mijn blogs.
| 15:54 |
Notitieboekjes heb ik stapels van, voor van alles en nog wat, maar slechts één enkele heb ik versierd en het is eigenlijk meer een dagboek voor mijn kleindochter, maar aan de hand van jou tips kan ik alvast aan de slag, ik zal je volgen, volg jij me ook?
| 22:16 |
Leuk! Ik heb een aantal notitieboekjes, want daar schrijf ik verhalen in.
| 14:34 |
Een leuk idee met de feestdagen in het vooruitzicht
| 23:31 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen