In een klap terug in het leven

In een klap terug in het leven


settings
 • Instellingen
 • Positie

  Automatische scrolling

Donderdag was mijn vrije dag met alle afspraken. Naar recente gebeurtenissen en omstandigheden besloten om eens langs de huisarts te gaan. Wegens  voor mijn nog raadselachtige problemen. Dit was even een back to earth moment. Uit gesprek kwam naar voren dat te kampen heb met overspannenheid.  


Voetnootje: mijn klachten zoals:  

 • paniek aanvallen
 •  niet helder denken
 • kip zonder kop/ van alles tegenlijk doen en maar half.
 • vergeetachtig
 •  slecht slapen/vaak wakker
 • blijvend moe gevoel
 • vol en druk hoofd.


Eind stand: paar weekjes rust en weer tot mezelf komen.  Dit nieuws was iets wat eigenlijk wel al wist maar toch binnenkwam als een hamer slag.

Maar dit geeft me nu wel tijd om goed te ontspannen en eens voor 1 keer echt alleen maar te denken aan IK. Dit wil ik graag nog eens vergeten.  Ben meer bezig met  anderen te pleazen.

Dit punt is voor mij nu wel ene nood signaal en voor de toekomst denk ik toch wat meer aan mezelf.  Komende weken ga me vooral richten om dingen die ik leuk vind en waar ik ontspanning haal. Veel relaxen.


De reden dat dit allemaal opschrijf is dat andere toch ergens wil informeren en gewoon omdat mijn verhaal kwijt wil. Voor de toekomst vind het belangrijk mijn mij momentjes te hebben zoals paardrijden  en salsa dansen mijn groostet uitlaat kleppen Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik vind het zo knap dat je durft om hier je uiten hier over! kusje
| 18:06 |
Heel belangrijk dat je ook aan jezelf denkt!
| 13:02 |
Dingen voor jezelf doen en ontspannen is erg belangrijk! Me-Time inplannen in het drukke leven is noodzakelijk :-)
| 09:45 |
Ff "me-time" ! Heel verstandig! Lekker met je knolletje op pad....lekker swingen....relax! Ik hoop dat je je snel beter voelt
| 23:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen