×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
In een klap terug in het leven

In een klap terug in het leven


Donderdag was mijn vrije dag met alle afspraken. Naar recente gebeurtenissen en omstandigheden besloten om eens langs de huisarts te gaan. Wegens  voor mijn nog raadselachtige problemen. Dit was even een back to earth moment. Uit gesprek kwam naar voren dat te kampen heb met overspannenheid.  


Voetnootje: mijn klachten zoals:  

  • paniek aanvallen
  •  niet helder denken
  • kip zonder kop/ van alles tegenlijk doen en maar half.
  • vergeetachtig
  •  slecht slapen/vaak wakker
  • blijvend moe gevoel
  • vol en druk hoofd.


Eind stand: paar weekjes rust en weer tot mezelf komen.  Dit nieuws was iets wat eigenlijk wel al wist maar toch binnenkwam als een hamer slag.

Maar dit geeft me nu wel tijd om goed te ontspannen en eens voor 1 keer echt alleen maar te denken aan IK. Dit wil ik graag nog eens vergeten.  Ben meer bezig met  anderen te pleazen.

Dit punt is voor mij nu wel ene nood signaal en voor de toekomst denk ik toch wat meer aan mezelf.  Komende weken ga me vooral richten om dingen die ik leuk vind en waar ik ontspanning haal. Veel relaxen.


De reden dat dit allemaal opschrijf is dat andere toch ergens wil informeren en gewoon omdat mijn verhaal kwijt wil. Voor de toekomst vind het belangrijk mijn mij momentjes te hebben zoals paardrijden  en salsa dansen mijn groostet uitlaat kleppen 
Rhianna
Ik vind het zo knap dat je durft om hier je uiten hier over! kusje
04-11-2017 18:06
04-11-2017 18:06 • Reageer
_PetitCorbeau_
Heel belangrijk dat je ook aan jezelf denkt!
09-04-2017 13:02
09-04-2017 13:02 • Reageer
Maria(M)
Dingen voor jezelf doen en ontspannen is erg belangrijk! Me-Time inplannen in het drukke leven is noodzakelijk :-)
09-04-2017 09:45
09-04-2017 09:45 • Reageer
Joyce de Boer
Ff "me-time" ! Heel verstandig! Lekker met je knolletje op pad....lekker swingen....relax! Ik hoop dat je je snel beter voelt
08-04-2017 23:12
08-04-2017 23:12 • Reageer