×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn afval race and a bumpy road

Mijn afval race and a bumpy road


Zo vandaag start ik mijn eerste vlog en kan je zeggen dat ik ik het rete spannend maar ook leuk vind hoe het ontvangen wordt.

In een reeks van vloggen wil jullie meegaan nemen in mijn race tegen mijn kilo's  en vooral de veranderingen in mijn leefwijze vertellen hoe dit gedaan heb. Want ik denk dat veel mensen op hun eigen manier wel eens last hebben van die beestjes die je kleren kleiner maken. 


Door de jaren heen hebben  al heel wat diëten de revue gepasseerd bij mij. Van het cambridge tot het sap dieet. Weinig heeft me echt zo goed geholpen als wat ik nu aan doen ben.  Maar misschien kan beter beginnen bij het vertellen wat mijn beweegreden is voor alles wat ga doen om mijn doel te bereiken.  De reden dat dit keer gekozen heb voor een dieet wat niet echt een dieet voor mij is omdat het belangrijk vond om het goed vol te houden en ik wou me niet scheel kijken op een weegschaal. En daarbij wou me gewoon goed in mijn lichaam voelen alleen mijn hoofd was er heel lang niet klaar voor tot pas geleden.

Ik heb een tijd geleden de fit en slank cursus gedaan. Dit betekend met  normale voeding afvallen. Helaas  heb dit niet afkunnen maken wegens gezondheid problemen.  Nu sinds 1,5 maand ben bezig met het ontbijt van herbalife en de verdere eetmethode van fit en slank. Mijn resultaat staat op 

10 cm  buik omvang kwijt en 4 kilo minder.   'Dat betekend vet percentage omlaag spiermassa omhoog.  Mijn einddoel = -30 kilo.

Voor nu maak een einde aan mijn blog en ik hoor graag wat jullie er van vinden. De volgende keer zal wat meer in gaan op mijn eet gewoontes en hoe ik er mee gedeald heb om slecht eten om te zetten in goed eten. En hoe mijn sport patroon er uit ziet.


Groetjes Maike
Belinda Thibaut
Succes! Herken het wel hoor. Ook alle dieeten wel geprobeerd, maar uiteindelijk komt het gewoon nier op een gezond eetpatroon wat je vast kunt houden, balans te vinden in af en toe iets uit de ban te springen en de draad weer op te pakken. Daarnaast voldoende beweging met een sport die je leuk vindt. Het gaat je zeker lukken!
03-04-2017 09:33
03-04-2017 09:33 • Reageer
Millieballon
Succes, misschien geeft het bloggen een extra steuntje in de rug.
03-04-2017 00:37
03-04-2017 00:37 • Reageer