Kom jij er elke dag aan toe om te bewegen?

Kom jij er elke dag aan toe om te bewegen?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Kan jij jezelf elke dag motiveren op te bewegen?

Haal jij elke dag je 10.000 stappen?

Wat doen jullie van sport?

Hoe motiveren jullie jezelf?

Ik heb het zelf meestal heel moeilijk. Ik moet mezelf dwingen om eraan te beginnen.

Ik loop thuis op de loopband, specifiek naar vetverbranding toe. Intussen kijk ik mijn serie op Netflix! Dat leidt af. 😋

En dan heb ik van die momenten dat ik ook nog wat BBBoefeningen doe, .... maar die zijn zeldzaam...😕

Wil je me volgen? Ga naar https://yoo.rs/useroverview/38328/Bodycoach en klik op de + Volgen knop

Artikelen schrijven op Yoors levert je punten op (Yp) die geld waard zijn! Ook reacties op jouw artikelen en reageren op de artikelen van anderen bezorgen je Yp punten. 10.000 Yp levert je 10 Euro op je bankrekening. GeĂŻnteresseerd? Meld je dan nu aan via de knop rechtsboven in de donkere balk.

Bij aanmelden krijg je direct al een bonus van 125 Yp.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (18 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ikzelf heb een heel traject gehad betreft beweging. Ik moet bewegen! En dan met name de core-stability! Een aantal jaar terug had ik een hernia. Deze heeft doormiddel van bewegen, afgenomen. Niet bewegen is gewoonweg auw!!
| 14:56 |
Ik vind ook moeilijk om motivatie te krijgen maar als ik eenmaal bezig ben dan gaat het super goed
| 21:34 |
Ik beweeg eigenlijk te weinig, daar moet ik zeker aan werken!
| 17:54 |
Ik probeer 3 tot 5 maal per week mijn yoga te doen. Mijn motivatie is echt gewoon omdat ik het graag doe. Als ik een sport niet graag doe dan hou ik het niet vol. En ik voel van yoga meer effect dan van lopen. Het lijkt alsof mijn lichaam meer daarom vraagt dan om lopen. Voor de rest... ik geef massages voltijds, dus ik gebruik mijn lichaam de hele dag. Beweging genoeg, wel geen cardio natuurlijk.
| 01:50 |
Ik moet ook dringend een goede you tube yoga video vinden die ik gewoon thuis kan doen.
| 09:02 |
Google do yoga with me. Gratis yogalessen zo veel je wilt. En heel goed uitgelegd!
| 19:43 |
Ik heb er al een paar in het Nederlands gevonden
| 20:20 |
Met het klussen hier in huis kom ik op het moment geen beweging tekort haha
| 13:20 |
Ik loop stage in een ict bedrijf dus heb weinig beweging. Ook nog is een beperking met lopen waardoor ik niet keer dan paar honderd meter achter elkaar kan lopen..
| 11:30 |
Ik werkte eerst in de zorg, dus toen kwam ik wel aan mn stappen. Maar ik vraag me af of dat wel genoeg 'beweging 'is. Ik viel er in ieder geval niet vanaf.
Als je wilt bewegen om af te vallen, is naar je voeding kijken toch belangrijker.
Ik heb nu een baan waar ik vrijwel de hele dag sta, dus ik ben vrij moe als ik thuis kom. Dat had ik trouwens in de zorg ook, ik vind het moeilijk om dan nog de energie te hebben om te gaan sporten of iets dergelijks., terwijl ik juist graag nog wat spieropbouw zou willen. Ik woon nu in een warm land, waar ik aan kitesurfen doe, momenteel nog te weinig. Ik probeer dat in mn vrije tijd te doen. Uit werk, ben ik uitgeteld en dat vind ik wel jammer. Ik vraag me af hoe andere dat toch doen? ben ik de enige die moe is hahaha.
| 19:43 |
Ik probeer zoveel en zovaak mogelijk te sporten, zelf ben ik een voetbalster waarbij we 3 x in de week moeten trainen en 1 wedstrijd spelen. Daarnaast zwem ik graag, ik rij paard, skate met mooi weer vind ik heerlijk en zo nu en dan doe ik aan kickboxen.
| 13:23 |
Eerder sportte ik 18 uur in de week. Nu woon ik in Portugal- Algarve en wil beginnen met het leren van surfen.
| 15:36 |
momenteel doe ik aan topsport.
Ben namelijk aan het revalideren en dat is echt topsport volgens de therapeuten..
Of ik het dar mee eens ben?
Nee sportte 6 dagen per week en dat was pas topsport
| 19:50 |
Spoedig herstel! Veel succes
| 11:14 |
Ja, dankzij mijn fitnesstracker. Alleen ik doe altijd sowieso 5000 stappen per dag.
Sporten doe ik in de sportschool of wandelen en samen met een vriendin.
Wat zijn BBB oefeningen?

Nieuwe volger :)
| 15:20 |
Geen idee; ik ga mijn stappen echt niet tellen. Ik wandel volgens mij voldoende en zwem 2 a 3x per week in zee.
Dat in mijn ogen dwangmatige laat ik over aan de mensen die ten noorden van de knoflookgrens wonen: ik heb overigens niet de indruk dat men daar 'gezonder' is dan in zonniger oorden.
| 17:20 |
Ik haal meer dan voldoende stappen nu 15.00 zit ik al op 12262 stappen. Ik loop veel op mijn werk en als ik om 11.30. klaar ben race ik naar huis neem ik de hond mee en maak heerlijke wandelingen door het bos of langs het water. Meestal ik flink tempo maar soms, zoals vandaag neem ik mijn camera mee en neem ik uitgebreid de tijd en was ik pas om 14.15 weer thuis. Mijn hond is mijn motivatie en mijn camera ook wel een beetje haha
| 15:02 |
OMG! Dat zijn heel veel stappen
| 15:59 |
Normaal wandel ik elke dag zon 1p to 15 km maar dat wordt de eerste tijd niets want ik moet met de voet omhoog blinven vanwegen jicht in de voet wat erg pijnlijk is
| 14:21 |
Super! Het beste met de jicht
| 16:00 |
Je combineert het aangename met beweging. Slim!
Ik moet me er meer toe gaan verzetten. Wat dat betreft ontbreekt het bij mij nog aan discipline.
Wil namelijk ook 10.000 stappen per dag halen. Of minimaal 30 min. achter elkaar bewegen per dag.
| 12:51 |
Succes
| 16:01 |
Bedankt!
| 16:14 |
Ik wandel elke dag met de hond en vanavond ga ik baantjes zwemmen. Dansen hoop ik binnenkort ook weer aan mijn beweging toe te kunnen voegen, maar alles op zijn tijd. Zit nog in herstel periode.
| 12:16 |
Spoedig herstel
| 16:01 |
Dank je wel
| 17:44 |
Als ik niet wandel dan met de hond als m'n vriend dat bijv al gedaan heeft
| 12:07 |
Ik haal 10.000 stappen net denk ik
| 12:07 |
Momenteel geen sporten hier
| 11:57 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen