×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Gedachten nemen een loopje

Gedachten nemen een loopje


Lekker flowen

Ik zat in de Nieuwetijdswinkel aan een tafeltje te wachten op de volgende klant. Ik mag daar mijn diensten aanbieden en men maakt gretig gebruik van de mogelijkheid voor een kort gesprek. Er staat links van mij een grote boekenkast en mijn oog viel op het boek ‘De sensuele vrouw’. Weer mooi in lijn met de tip van mijn eigen coach om meer in mijn vrouwelijke kracht te staan. En daarbovenop staat er in hoe je je Qi opbouwt, iets waar ik graag meer over wil weten. Ik heb mij nu wat verdiept in Qi met voeding, nu wil ik meer Qi oefeningen leren. Zo zie je maar weer, het komt vanzelf op je pad. Voorwaarde is wel dat je even stil bent en oplet. Dankjewel universum!

Ik dacht wel weer: "Nu heb ik wat geld verdient en ga ik het meteen weer uitgeven..." Maarja dat is het hoofd, rationeel. Het boek tegenkomen voelde helemaal in flow. Volg ik de flow niet, dan stagneer ik. Dan zal ik geen nieuwe inspiratie ontvangen om verder te gaan op mijn pad. Zo zie je dus dat je hoofd, je gedachtes, je vaak zullen stagneren of beperken. 

Vandaag was ik even bij de Kruidenakker en toen kwam ik dat ook tegen. Ik wilde wel even koffie drinken in een barretje. Even weg van thuis. Maar dat kost weer 5 euro en daar moet ik een uur voor werken. Maar ik moet gewoon doen waar mijn voeten mij brengen, of waar ik zin in heb. Want dat is belangrijk voor mijn flow en voor mijn plezier. Maar mijn gedachten namen even een loopje. Ik ging mij afvragen wat er mis is met de sfeer thuis. Ik heb nog genoeg te doen op de computer. Zo’n barretje is toch donkerder, gezelliger op een of andere manier, helaas heb ik geen laptop. Misschien heb ik ook gewoon behoefte aan een ander interieur... Misschien moet ik meer planten ophangen, misschien... Er ontstaat een heuse worsteling over de beslissing om ergens koffie te gaan drinken. Wat een gedachte stroom komt er dan op gang hè… daar kan je helemaal in verdwalen. Dat zou niet gebeuren als ik 'gewoon' mijn gevoel volgde. 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties