Tekenen op stenen

Tekenen op stenen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn dochter komt altijd thuis met spullen in haar tas die ze buiten of op het schoolplein heeft gevonden. En deze mag ik natuurlijk niet wegdoen, want volgens mijn  dochter kun je alles altijd wel eens een keer gebruiken. 

Ik heb de stenen al in de tuin gelegd, leuk bij de plantjes, binnen in de bloempotten zelfs een paar in het aquarium . En toen had ik geen idee meer wat ik ermee aanmoest totdat ik op internet een leuk en makkelijk ideetje tegen kwam.. Tekenen op stenen. 

Eerst heb ik de stenen gewassen en goed droog gemaakt. Daarna kun je er met een watervaste markeerstift prima je creativiteit op kwijt. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk idee. Zo kunnen kinderem ook lekker hun creatieve ei kwijt. En het is nog leuker dat ze de steentjes ook nog zelf heeft verzameld.
| 08:54 |
deed ik vroeger met plakkertjes ik weet niet of iemand dat nog ken maar dan kreeg je plakkertjes bij steentjes bij bartsmit
| 12:59 |
ik kan het met niet herinneren, maar daarmee kun je natuurlijk ook leuk stenen versieren!
| 14:58 |
Wat een leuk idee!
| 18:46 |
Dank je wel.
| 22:12 |
Het is erg leuk om te doen!
| 13:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen