Valentijnsdag Challenge ; een beetje liefde voor iedereen.

Valentijnsdag Challenge ; een beetje liefde voor iedereen.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Niet alleen als volwassenen doen we druk aan valentijn, ook op de basisschool kan deze dag niet ongemerkt voorbij gaan. Mijn dochter, nu in groep 5, is al druk in de weer met het maken van kaartjes en knutsels voor "de grote" dag.  Valentijn is ten slotte de dag van de liefde en moet gevierd worden. 

Ik vroeg voorzichtig waarom ze toch zoveel knutsels en kaarten aan het maken was. Het duurde even voordat ze het wilde vertellen.  'Op school maakt iedereen een kaart voor iemand die hij of zij lief vindt. En ik heb vroeger altijd veel kaartjes gekregen.'  

"Vroeger?" vroeg ik een beetje verbaasd.  

Ja, toen ik in groep 4 zat. Maar nu maak ik alvast kaartjes voor de kinderen die toen niets hebben gekregen, zodat die ook een fijne valentijn hebben. 

Tja, dan word je als volwassene toch ook even stil van de wijsheid van een kind. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het wordt er al vroeg ingestamd vind ik
| 13:49 |
Het is maar net hoor je ermee omgaat, denk ik.
| 13:15 |
Ik zie dat je de tag Valentijnsdag nog vergeten bent...
| 18:50 |
Dank je. Ik had het bewerkt maar vergeten op te slaan. Nu is het wel goed :-)
| 11:59 |
Toppie! Dank je wel
| 12:02 |
Ah, wat lief
| 23:58 |
:-)
| 18:10 |
Dat is leuk van je dochter!
| 18:45 |
Ja ze is echt een lieverd
| 18:10 |
Hey, ik zie deze nu pas, alleen je tag Valentijnsdag is niet helemaal juist ingevoerd ;-) Zal hem toevoegen aan het overzicht.
| 15:07 |
Dank je wel. Ik zal de tag vanmiddag even aanpassen :-)
| 15:14 |
Graag gedaan, leuk!
| 15:27 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen