Rare ervaring...

Rare ervaring...


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een rare ervaring, zeker voor de 1ste keer, maar heb wel minder pijn, en kunnen genieten van deze dag. Vandaag op uitstap geweest, met rolstoel. 

De angst voor al die blikken, de schaamte, ...

Het liep dan ook niet altijd even gemakkelijk qua smalle doorgangen en regelmatig trappen waardoor we weer moesten terug draaien.

En mijn ventje was volledig Poempaff. 

De beslissing  is dan ook gevallen om voor een eigen rolstoel te gaan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (12 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Sterkte en 'never give up '
| 09:14 |
Heftig, heel veel kracht om door te gaan gewenst. 
| 16:49 |
Ja ik geef niet op :)
| 18:25 |
Ik zorg voor de pk's ☺
| 15:05 |
Haha :)
| 15:33 |
Een dapper besluit. Naar om elke dag met zoveel pijn te moeten leven, sterkte!
| 21:35 |
Momenteel werkt de morfine niet zo goed meer. Nu weer een afspraak bij de neuroloog en hopelijk weet zij een antwoord. 
| 23:17 |
Ik hoop met je mee, mag je er op korte termijn naar toe?
| 23:19 |
Nee eind juni.
| 23:23 |
Oei dat duurt nog zo lang, heel veel sterkte, dit is echt niet fijn.
| 23:38 |
Veel sterkte, goed dat je minder pijn hebt dan
| 16:24 |
Dat herken ik helemaal. Ik heb het nu niet nodig, maar in de vorige periode dat ik ACNES had heb ik wel een rolstoel gebruikt en ook een rollator. De eerste keer is zeker doodeng, want mensen kijken toch vreemd. Toch is het bevrijdend, want je kunt nu veel meer ondernemen en genieten van veel dingen die je nu niet kunt doen. Probeer vooral je niets aan te trekken van eventueel commentaar, want als dit voor jou goed is, dan is dat ook zo! 
| 15:44 |
Ja dat is zo :)
Het lastige is dat de pijn gewoon niet ophoudt
| 18:16 |
Dat is misschien nog wel het moeilijkste, het accepteren van het feit dat de pijn niet meer weg zal gaan. Aarzel niet om profesionele hulp in te schakelen als het nodig moest zijn, want het is niet niks hoor! Gelukkig heb je aan David hele goede steun, maar toch ook jou eigen ik moet er mee om leren gaan. Ik wens je heel veel kracht en sterkte, never give up xxx
| 18:19 |
Nee ik geef niet op. Vandaag had ik het gevoel dat flauw ging vallen van de pijn. De morfine doet ook niet veel meer
| 18:21 |
Dat is voor mij dus de reden dat ik geen morfine meer gebruik, uiteindelijk hielp het bij mij ook niet of nauwelijks meer. Je wordt er een ander mens van. Ik kan en mag niet over jouw situatie oordelen, maar ik ben zo blij dat ik het zonder de morfine vol kan houden. Het is soms echt niet makkelijk, maar het lukt me gelukkig nog steeds. Op de goede dagen extra genieten, dat lukte gelukkig afgelopen vrijdag ook. Met morfine in mijn lijf had ik die rit niet kunnen maken........ maar nogmaals, ik kan en mag niet over jouw situatie oordelen. Pijn is iets verschrikkelijks, dat weet ik wel...............
| 18:26 |
Heb die opmerking gehad dat ik verandert ben. 
| 15:57 |
Helaas ook een groot nadeel van de morfine............. 
| 17:22 |
Dat het een grote stap is begrijp ik.
Maar toch.... geniet ervan!
| 14:17 |
Dank je :)
| 18:19 |
Kan me voorstellen dat het wat weerstand gaf misschien, maar lekker doen waar jij je goed bij voelt.
| 03:42 |
Nu een eigen rolstoel gekocht :) komt wel goed. Even aanpassen 
| 08:09 |
Ja snap ik wel. Het is de overgang die het moeilijk maakt
| 12:38 |
Niet schamen hoor en laat die mensen maar kijken. Lekker naar buiten en minder pijn is het belangrijkste.
| 15:05 |
Dank je ;)
| 23:45 |
Dat lijkt me inderdaad een hele stap. Maar wel belangrijk dat je 'm zet, meer mobiliteit is toch wel erg prettig
| 11:02 |
Ja  dat is waar
| 23:45 |
Wat fijn dat je die beslissing genomen hebt. Toch weer meer mobiliteit straks.
| 10:53 |
Ja dat is zo
| 23:25 |
Dat is een hele beslissing om met een rolstoel op stap te gaan. Heel fijn dat je zo genoten hebt. 
| 10:52 |
Dank je voor de leuke reactie
| 18:08 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen