ziekenhuis-blunder

ziekenhuis-blunder


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Nu denken jullie allemaal 'Oei, wat kan dat zijn'. Ik woon nog niet zo lang in  West-Vlaanderen. Begin 2017 ben ik ziek beginnen worden, ik had een afspraak gemaakt met Dr.X. Datum en uur opgeschreven, naam van de Dr. X stond ook op de kalender.  Er ook niet vanuit gaande dat er in 1 gemeente/stad 3 ziekenhuizen zijn. Dus ja dag van vertrek vraagt m'n man naar welk ziekenhuis hij moet rijden. Ik vol overtuiging St.Jan. Daar aangekomen om mij in te schrijven. De naam van de Dr.X deed ook nog geen belletje rinkelen, want het toeval wil dat er daar ook een Dr.X werkt. Alleen met een totaal andere functie. Toen wist ik pas. De secretaresse belde naar het andere ziekenhuis om zeker te zijn. En ja hoor ik zat in het verkeerde ziekenhuis. En mijn echtgenoot die ... die was een beetje furieus.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En ze leefden nog lang en gelukkig.
| 23:06 |
Ja, dan heb je weer wat goed te maken :-)
| 16:04 |
Je zult niet de enige zijn die dit overkomt :) En David kalmeer je door een leuk muziekje op te zetten, vermoed ik ;p
| 12:59 |
Deze blunder is intussen al een jaar geleden :)
| 13:09 |
Kan gebeuren natuurlijk, achteraf had er een belletje moeten gaan rinkelen toen hij vroeg welk ziekenhuis haha.
| 07:27 |
Dit kan de beste overkomen
| 23:16 |
:)
| 00:15 |
Ja, dat is een blundertje. probleem met echtgenoot is weer goed hoop ik!!
| 23:02 |
Tuurlijk intussen zijn we getrouwd :)
| 23:10 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen