Blog 1: ASS/eetstoornis

Blog 1: ASS/eetstoornis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Oke, daar gaan we dan, Blog 1.. 

Dit vindt ik altijd zo moeilijk he. Om te beginnen. Dan heb je zoveel dingen in je hoofd en dan komt het er maar niet uit. Vast heel herkenbaar. Maar goed, There we go.

Het is dus vorig jaar dat ik de diagnose ASS kreeg oftewel autisme. 

Nou zal misschien je vraag wel zijn maar waarom heb je die test gedaan? Dat heb ik gedaan omdat ik nu ongeveer 3 jaar lijdt aan een eetstoornis; anorexia/boulimia. Dit beïnvloed dus al een tijdje mijn leven.

Na 3 jaar van alles gebrobeerd te hebben wilde ik een test doen of er iets anders achter zat dan alleen maar negatieve herinneringen, onzekerheid en andere lariekoek. Ik wilde weten waar het door kwam. ASS kreeg ik te horen. Als je 19 jaar oud bent zit je daar niet echt op te wachten.  

Nadat ik de test kreeg was ik totaal flabberkastet ik wist niet wat me overkwam, autisme? ik? tja.. dus wel ja. Ik had het totaal niet verwacht. Logisch ook want ik wist helemaal niet wat ASS in hield. Ik had een heel ander beeld over deze stoornis dan dat ik nu (na ongeveer 2/3 maand) heb. Na uren gepraat te hebben met een pschycholoog heb ik me er maar bij neergelegd en aanvaard ik nu min of meer mijn diagnose, maar ik ben er nog niet. 

Mijn psycholoog zegt als ik mijn diagnose ASS totaal aanvaardt  (er zitten nogal een paar obstakels in het spel) gaat mijn eetstoornis over omdat ik controle opzoek. 


Ik ben benieuwd..
Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heftige blog! Heel veel sterkte met de weg die je nog te gaan hebt!
| 11:33 |
hm... je diagnose aanvaarden betekent eigenlijk dat je jezelf aanvaardt, met al je eigenschappen, zonder te denken dat je het misschien fout doet of anders zou moeten zijn/je gedragen.
| 08:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen