Dokters afspraak 😣😣

Dokters afspraak 😣😣


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Goeiemorgen iedereen.

Nou vandaag de 5 jaarlijkse baarmoederhalskanker onderzoek gehad. En over mijn gehoor gehad. Die onderzoeken blijven nooit prettig voor een vrouw. En dan zeggen ze ook nog probeer te ontspannen nou dat lukte me dus echt niet ik verrekte van de pijn en was blij dat het nog vlug gelukt is. Het doet nu nog zeer.  En we hebben het over mijn gehoor gehad en de sympthonen die ik heb duize ligweide,  misselijk en flauwvallen. Bloeddruk gemeten blijkt mijn bloeddruk te laag te zijn op zich ken het geen kwaad denk ik. Maar nu zei zij dat ik meer zout moet eten en rustig opstaan ik dacht okay. En proberen meer te eten lekker makkelijk voor haar als je alleen ben eet je niet zo snel iets eerder drinken teminste dat heb ik. Samen eten is gezelliger en eet je sneller iets dan alleen. Maar we zijn weer wat wijze en daar gaan we mee verder. Fijne dag iedereen. GroetjesBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Fijne dag hoor
| 18:55 |
Ja die onderzoeken zijn vervelend en alleen eten is niet zo leuk
| 10:33 |
Nee die onderzoeken zijn ooit fijn dat ondanks ik het al meerdere keren gehad heb blijft het on prettige gevoel. En heb nog steeds buikpijn jippy
| 16:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen