Meer Sporten

Meer Sporten


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toch wel even een pijnlijk momentje. Tot de conclusie gekomen dat ik nu toch echt moet gaan beginnen met afvallen. Niet voor de rest van de wereld, maar echt voor mezelf. Mijn goal.... Rond de 70 kilo. (nu 85 kilo).

Vanaf morgen ga ik echt beginnen (en jaa, dat heb ik al eerder tegen mezelf gezegd). Om vandaag toch al een klein beginnetje te maken heb ik een korte home work-out gedaan. Dribbelen op de plaats, knie-heffen, hakken-billen, jumping jack, squats met kick, push-ups en planken. De work-out duurde welgeteld 8 minuten. Maar ik was wel al kapot. De harde realiteit, het is slechter gesteld met de conditie en kracht als ik dacht. Ondanks dat ik gemiddeld drie keer in de week train (2 keer waterpolo en 1 keer kajakken)...

Nu volhouden en niet alleen meer bewegen maar ook gezonder en gevarieerder eten. Het moeilijkste vind ik nog het afblijven van al die lekkere dingen...Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Succes! blijf ook genieten van de lekkere dingen, maar met mate natuurlijk :)
| 10:21 |
En je sport al zoveel!
| 10:30 |
Succes! Ik weet dat het erg lastig is! Zelf ook erg last van dat ik niet van de lekkere dingen af kan blijven.
| 00:25 |
Wat leuk, ik ben vandaag begonnen! Mijn streefgewicht is ook 70 kilo.
Ik probeer het afvallen te combineren met het trainen voor de halve marathon. Ik schreef daar gister al wat over ;) yoo.rs/augustatea/blog/de-halve-marathon-van-porto-lukt-het-of-lukt-het-mij-niet-1486501845.html?Ysid=35403
| 19:51 |
Gezond eten dat is al belangrijk.
| 10:52 |
Ja, ik zou er ook 10 kg moeten afkrijgen, nu 90 en moet naar 80. :-)
| 11:48 |
Ik zou zeggen, ga ervoor :P
| 12:17 |
we zullen het zeker proberen :-)
| 11:33 |
Heel veel succes!
| 11:03 |
Dankjewel!
| 12:16 |
kom op. Je kunt het wel :D Je zult achteraf trots zijn op het resultaat :)
| 10:25 |
Dankjewel!
| 12:16 |
Een hele uitdaging. Succes!
| 23:11 |
Dankjewel!
| 23:50 |
Herkenbaar, ben ook net weer begonnen met aan mezelf werken! moet gewoon voor mezelf, voor een ander zou ik het namelijk niet eens doen (ik heb echt *** aan wat een ander van me verwacht) Alleen ik moet blij worden van mezelf, de rest komt daarna wel (en anders maar niet.) Nu is eten ook mijn probleem... alleen niet wat betreft hoeveelheid, wel of t wel gezond genoeg is... daar ben ik nog een weg in aan het zoeken... en ook qua sporten... Ik wens je in ieder geval succes!
| 21:54 |
Dankjewel. het is inderdaad lastig, meestal zijn de ongezonde dingen zo lekker.. jij ook succes! en inderdaad als je maar gelukkig met jezelf bent! dat is het belangrijkste!
| 21:59 |
Jazeker, daar ben ik opzich al wel dichtbij, maar ben goed met mezelf aan het werk, dus het is niet onhaalbaar meer haha ;)
| 22:03 |
Ik wens je heel veel succes!
| 21:40 |
Dankjewel :D
| 21:58 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen