Oeps.. Vergissing!

Oeps.. Vergissing!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vorige week dinsdag 8 augustus zat ik, in mijn pyjama, met een rode neus, dikke ogen en een rol wc papier op de bank. Hooikoorts. 

In de medicijnkast zoek ik naar de kleine witte hooikoorts tabletjes en neem er ééntje in.

Daarna loop ik gelijk door naar boven om mij om te kleden.Ik sta voor mijn kledingrek te bedenken wat ik aan doe. Een blauwe spijkerbroek met zwart/wit gestreept shirt. Toen ik bijna klaar was met omkleden voelde ik me ineens heel duizelig en wazig. Ik voelde me hondsberoerd! Terwijl ik me, buiten de hooikoorts, in de ochtend prima voelde.

Slingerend loop ik de trap af naar de slaapkamer van mijn ouders, waar mijn moeder en mijn oma zijn. Met een wit gezicht en ogen op half 7 zeg ik in slowmotion 'Mama, ik voel me helemaal niet goed. Volgens mij heb ik de verkeerde medicatie gehad''ohjee, Chanèl. Kom hier maar even liggen. Mam, kijk jij even wat Chanèl in genomen heeft?' zegt mijn moeder.Ik had inderdaad de verkeerde medicatie genomen.. Zware slaap medicatie van mijn moeder.. Mijn moeder belde de huisarts die gelijk het gifcentrum contacteerde. Ik mocht 4 uur lang niet uit bed. En de hele dag niet alleen de weg op, traplopen of dergelijke. Ik praatte met een dubbele tong en god wat had ik een lol. Was helemaal van de wereld. Mijn moeder zei tegen mij ' ik ga je nu een verhaal vertellen, omdat ik zeker weet dat je dat straks weer vergeten bent'mlam, dat vergleet ik niet hoor. Echlt niet'

Toen ik wakker werd was het al bijna avond. Natuurlijk vroeg mijn moeder gelijk aan mij of ik nog wist wat ze gezegd had... Ik kon me daar echt helemaal niks meer van herinneren! 

Wat een dag was dat zeg!

Vanaf nu zal ik altijd eerst kijken vóór ik wat in neem. Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Gelukkig heb je ervan geleerd ;)
| 13:04 |
Ja, haha
| 16:12 |
Geen leuke ervaring, maar wel iets uit geleerd dus.
| 12:27 |
Dat zeker!
| 16:12 |
oei dat is niet zo handig
| 21:44 |
Dat was het zeker niet!!
| 16:12 |
Ja, gelukkig is het goed afgelopen :)
| 19:31 |
Gelukkig wel inderdaad!
| 16:13 |
Dat lijkt me wel handig ja :-)
| 18:47 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen