Waarom Chanèl 2.0?

Waarom Chanèl 2.0?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Twee jaar geleden moest ik helaas, door omstandigheden, stoppen met mijn studie. Aankomend schooljaar (over 2 weken al!!) ga ik weer studeren!!! En jawel, ik ga studeren aan de Podium Academie in Almelo. En wat heb ik er zin in! Dat hoor je vast niet vaak hé.. 😉Studeren is altijd een 'hobby' van mij geweest.. Of nouja, een hobby..  Mijn perfectionisme zorgde ervoor dat ik constant bezig was voor school, totdat mijn lichaam en geest het twee jaar geleden genoeg vond. Door vermoeidheid, onzekerheid, somberheid en angst ben ik gevloerd..

Het was een enorm moeilijke tijd, maar het heeft me ook heel veel gebracht.Eindelijk stond ik bij mezelf stil, alhoewel het wel super eng was.'wat wil ik?' ' wat kan ik?' 'wie ben ik?' Ik heb mijn eigen grenzen leren kennen en bewaken.

Ik heb ook een lange tijd stilgestaan. Mijn leven bestond voor ongeveer een jaar uit het mezelf verplaatsen van bed naar bank en weer naar bed. Het kon niet langer, dat wist ik heel goed. Maar wanneer ik bijvoorbeeld een vaatwasser moest uitpakken, kon ik wel huilen. Alles was teveel.

Toen heb ik mezelf op een gegeven moment bij elkaar geraapt en op advies van mijn moeder ben ik gaan wandelen. De eerste keren waren rampzálig en véél te vermoeiend! Maar op een gegeven moment merkte ik dat het me juist energie gaf. Lekker muziek op en gaan! Langzaam begon ik weer van de vrijheid te proeven. 

Na een tijdje begon het wel te vervelen, waardoor ik gestopt was.

Ergens begin dit jaar keek ik naar ' het perfecte plaatje', een programma waar bekende Nederlanders tegen elkaar strijden om de meest mooie foto's te maken.

 En ik heb altijd al wat met foto's gehad. Door dit programma werd ik gemotiveerd om ook eens weer de camera te pakken. Eerst in en rondom het huis maakte ik foto's, maar ik kreeg al snel de behoefte om met de camera erop uit te gaan. Steeds vaker ging ik naar buiten om mooie foto's te maken. Heerlijk vond ik het. Met de wind in je haren, de zonnestralen die je lichaam verwarmen en alle natuur die je ogen doen stralen.Ik focuste me steeds meer op de mooie en positieve dingen die deze wereld in petto had.

De quote: "The camera is an instrument that teaches people how to see without a camera" pas dan ook heel goed bij mij!

Het gevoel van intens geluk kwam steeds vaker naar boven. Weet je hoe heerlijk dat voelt!!!? Terwijl ik dit schrijf heb ik een glimlach van oor tot oor. 

Ik ben niet meer het meisje van twee jaar geleden. Ik ben Chanèl 2.0!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je passie vinden en leven is zo heerlijk. Veel plezier met je nieuwe mindset!
| 00:10 |
Veel succes ermee!
| 15:36 |
Dat heb je goed gedaan, knap dat je jezelf hebt kunnen healen.
Ik maak ook veel foto´s, vooral van insecten, ik zeg vaak dat ik met mijn hart kijk naar de natuur en daar dan alleen maar een camera tussen hou :-)
| 19:20 |
Dat is ook een mooie zeg!
| 20:13 |
Wat super om te lezen. Ga ervoor hè.
| 19:10 |
Ga ik zeker doen!
| 19:17 |
Een mooie beschrijving van je nieuwe startpunt!
| 17:06 |
Dank je wel!
| 19:17 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen