×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
De wonderlijke reis met jezelf!

De wonderlijke reis met jezelf!


Ik ben al weer een aantal weken terug in Nederland en ben nog steeds dagelijks aan het nagenieten van alle indrukken en ervaringen.
Wat een geweldige reis heb ik mogen maken!!
Een paar weken geleden had ik nog niet kunnen dromen dat ik naar Las Vegas zou gaan waarbij ik een geweldige professie, welke een tijdje geleden op mijn pad is gekomen, een boost zou kunnen geven.

Some things are meant to be.... 
Ik ben trots op hetgeen ik doe, waarbij ik mijn eigen leven, maar ook het leven van heel veel andere mensen, op heel veel vlakken kan verbeteren. 
Al een tijd heb ik een diep verlangen om mensen te helpen een betere versie van zichzelf te worden. 
Dat is drie jaar geleden concreet geworden, toen ik zelf een besluit moest nemen. Een besluit om deuren te sluiten, in mijn kracht te gaan staan en voor mezelf te gaan kiezen! 
Dat heeft mij zoveel moois gebracht en zoveel nieuwe deuren geopend, dat het nu mijn missie is geworden om dit de wereld in te helpen. Waarom?

In Las Vegas ben ik diep ontroerd geraakt door de mensen die van niks, een vaak bodemloze put, toch iets geweldigs van hun leven hebben gemaakt. Geen slachtoffer meer zijn. Pijn omzetten in power, kracht, drijfveer om te kiezen voor een ander leven, hoe eng zo’n stap ook is. Want je gaat jezelf op zo’n ontdekkingsreis naar je nieuwe ‘ik’ tegenkomen; je angsten, belemmeringen, overtuigingen. Je gaat vrienden verliezen, je gaat leren prioriteiten te stellen. De mensen die daar spraken hebben ook ooit een besluit genomen om geen genoegen meer te nemen met een middelmatig leven. 
Ik heb dit event nodig gehad om erachter te komen wat ik écht wil!
Al jaren voelde ik dat ik niet op de juiste plek zat wat betreft mijn werk als leerkracht, maar ik wist niet welke kant ik op moest lopen.
Iets weerhield me om echt die ene stap te zetten.
Inmiddels weet ik dat het pure angst was.
Angst om het anders te gaan doen dan de massa. Het risico te nemen om mijn vaste baan op te geven, zonder te weten waar ik terecht zou komen en zonder te weten of ik mijn vaste lasten wel kon betalen.
Maar vooral omdat ik wist dat deze stap betekende dat ik aan mijn eigen persoonlijke ontwikkeling moest gaan werken. Recht in de spiegel kijken en de confrontaties met mijzelf aan te gaan.
Dat is eng, dat zal ik altijd beamen, maar damn, wat ga je positief veranderen en groeien als je dat proces echt aan durft te gaan!
Ik was daar na mijn burn-out al wel mee begonnen en het afgelopen jaar heeft dat echt een boost gekregen door het werk wat ik doe, maar afgelopen week in Las Vegas heb ik van mensen mogen leren die ooit écht diep in de put zaten... Financieel, maar ook emotioneel.... en zij hebben ooit een besluit genomen en zijn nu op zakelijk vlak heel groot! Maar de oorzaak van dat financiële succes was het feit dat ze zich echt op persoonlijk vlak hebben uitgedaagd het beste uit zichzelf te halen.
Ze hadden een brandend verlangen hun dromen te verwezenlijken en zijn gaan rennen..... gevallen... evalueren..... rennen, rennen, rennen...... want ze hadden een droom en visie!

Na mijn burn-out heb ik een lange zoektocht gehad om te ontdekken welke kant ik op zal gaan en ik voel dat dit het juiste pad is. Af en toe kom ik nog t-splitsingen tegen, maar mijn visie wordt steeds helderder. 
Ik ben klaar met die financiële onzekerheid en continue te moeten solliciteren naar een baan waar ik helemaal niet in wil zitten. Daarnaast heb ik in mijn directe omgeving gezien wat financiële problemen met je leven doet. Dat heeft mij gevormd en ik wil het anders!
Ook durfde ik nooit te dromen, want die dromen kwamen toch nooit uit. En zie mij nu! Ik verbaas mezelf, want ik heb hele mooie dromen gekregen na mijn reis in Vegas!
Vanaf nu is het tijd voor mij!

Ik heb een heldere visie en ik kan niet wachten om dat te delen met eenieder die het horen wil. Want ook voor mij is dit een proces van vallen, opstaan, evalueren, verwerken, lopen, rennen, gaan!!! Maar WoW, wat groei je hiervan als mens! Een verrijking voor het leven. 

Ik ga op reis en iedereen die met mij mee wil wandelen om een betere versie van zichzelf te worden is welkom! Geen middelmatigheid meer! Rise and Shine!!!
LWAlmanak
Mooi, benieuwd wat het gaat worden.
04-01-2017 19:04
04-01-2017 19:04 • Reageer
Stuiterbal
Mooi beschreven ben benieuwd
04-01-2017 15:22
04-01-2017 15:22 • Reageer
Piteke van der Meulen
Ik zeg go for it en ik lees je blogs graag!
04-01-2017 15:11
04-01-2017 15:11 • 1 reactie • Reageer
Chantal De Vrieze
thx!!
04-01-2017 15:29
04-01-2017 15:29 • Reageer
Chantal
wauw heeel mooi
04-01-2017 15:06
04-01-2017 15:06 • Reageer