×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Freestyle yoga

Freestyle yoga


Wat voor mij gelijk staat aan het bewust voelen van je lichaam en bewegen in wat jij nodig heb. 

Eigen oefeningen die jij op je eigen moment kan doen zodat jou lichaam op zijn eigen manier de vrijheid kan voelen en ervaren. Voor de een gemakkelijk, voor de andere een hele uitdaging.....

Hoe begin je? Wat moet ik doen? En is het wel goed wat ik doe? 

Nou ik zeg het is altijd goed. Als jij je lichaam bewust voelt. Kleine bewuste bewegingen maakt en niet forceert. Kan je je lichaam net dat kleine beetje ruimte geven wat jij op dat moment nodig heb om bewust te worden. 

Ga eens na bij jezelf. Geef jij jezelf wel eens bewust de ruimte om je eigen yoga oefeningen te doen? In plaats van een vaste routine? Of zonder de yoga leraar of lerares te volgen? 

Gun jij jezelf de ruimte om je bewust te worden van je eigen lichaam? 

Liefs chantal

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
Ad Hartman
Sinds ik Chinese geneeskunde studeer, beoefen ik Qi gong. Had ik voorheen nog nooit van gehoord. Het geeft me energie en houdt mijn lichaam soepel. Dat doe ik iedere dag heel even en eens per week in een klas.
04-05-2018 09:57
04-05-2018 09:57 • Reageer
Schorelaar
Verder dan rekken en strekken tussen de bedrijven door kom ik niet.
01-05-2018 07:28
01-05-2018 07:28 • Reageer