365 songs: 1 januari 2018

365 songs: 1 januari 2018


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Om te beginnen, deze actie is niet van mij! Alie Engelsman https://yoo.rs/useroverview/66946/Alie%20Engelsman heeft het vorig jaar gedaan, weet ook niet of ze het dit jaar doet en ik heb gevraagd of ik het idee mag overnemen, mocht ze er heel erg op tegen zijn, dan hou ik er uiteraard mee op. 

Ik ben nu dus van plan om ook elke dag van dit jaar een liedje te delen hier. Ik ben dol op muziek! Ik heb een uiteenlopende smaak, maar hou voornamelijk van Keltische muziek. En ook andere afwijkende genres. Graag wil ik jullie meenemen op een muzikale reis dit jaar. 

Op deze eerste januari, eerste dag van het nieuwe jaar, begin ik met eentje die misschien erg voor de hand ligt. Je hoort hem misschien eens per jaar (of niet) en verveeld daarom nooit. Ik blijf hem in ieder geval mooi vinden. 

Geniet mee van ABBA! Happy new 2018. Het nummer stamt oorspronkelijk uit 1980 en is daarna nog paar keer uitgebracht.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De clip had ik nog nooit gezien... Dit nummer draai ik altijd van oud op nieuw om 00.00u wanneer de Champagne open gaat; dit jaar ben ik het om wat voor reden dan ook vergeten... Maar hij hoort er echt bij!
| 22:38 |
Heb je het nu nog een beetje ingehaald
| 13:12 |
Dat is zo haha, ja dank je!
| 16:57 |
De absolute klassieker.. zeker al gehoord maar als start van het nieuwe jaar een mooi begin!
| 17:05 |
Zekers. En Alie Engelsman die vorig jaar elke dag een lied plaatste heeft gezegd dat zij deze ook als eerste had gekozen, haha. Wordt een traditie denk ik :)
| 17:10 |
Dat gaat er zeker op lijken.. een lijst met nummers die op sommige plekken te verwachten zijn! ;)
| 18:06 |
Happy New Year
| 10:45 |
Laten we hopen dat het een gelukkig nieuw jaar wordt :)
| 16:31 |
Ja :)
| 16:33 |
Blijft mooi nummer ook
| 10:42 |
Inderdaad
| 16:31 |
Leuk om te zien. Dat was vorig jaar ook mijn eerste. ;)
| 23:08 |
Haha, oké, zo lang ben ik nog geen lid en ben nooit zo ver teruggegaan, maar hij is erg toepasselijk! :)
| 16:31 |
Past prima voor vandaag, ligt ook lekker in het gehoor.
| 22:55 |
Inderdaad!
| 16:31 |
Als je hier mee door kan gaan zal ik zeker een poging doen om het elke dag te volgen want ik ben namelijk zelf ook stapel op muziek, succes.
| 22:34 |
Doen we! Hihi :)
| 16:31 |
Ik was vroeger super fan van ABBA en zeker van dit nummer.
| 22:09 |
Het is van voor mijn tijd, maar de nummers zijn wel erg mooi :)
| 16:30 |
Ja, een gouwe ouwe!
| 22:05 |
Inderdaad, voor mijn tijd, haha :)
| 16:30 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen