×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


365 songs: 21 januari 2018

365 songs: 21 januari 2018


In 2018 deel ik elke dag een liedje met jullie die voor mij past bij die dag. Of die gewoon in mij opkomt. Onderaan deel ik ook de liedjes van de laatste paar dagen.

Vandaag voor de zondag een rustig nummer. Dit keer een Franstalige. Ik weet eigenlijk vrij weinig van haar. Ze heeft wat covers gemaakt, zo ben ik ook bij haar terecht gekomen. Maar wat van haar eigen werk is ook erg mooi. Zo ook deze.  Geniet er van.

Ruwe vertaling van het refrein: 

Alleen een klein beetje water op mijn lippen
Alleen maar om te herinneren
Die bittere laatste kus
Vlak voordat je wegging
Vertel mij dat je hier bent
Begraven in de oceaan
In de armen van een zeemeermin
Die de hele nacht voor je zal zingen


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties