Hello Fresh


Hello, HELLO FRESH

Je bent verhuisd en enige supermarkt in je dorp is een COOP. Leuk winkeltje, maar als je aan de kassa staat ben je ongeveer 30% duurder uit dan wat je voorheen kwijt was voor soort gelijken boodschappen... En dan heb ik ook nog niet tot nauwelijks vlees(vervangers) in mijn mandje liggen of alleen maar diepvriesspul.

Al eerder wou ik een keer zo'n box van Hello FRESH proberen. Nu leek het een uitgelezen moment. Bij de eerste keer krijg je ook korting, waardoor het echt wel de moeite van het proberen waard is.

Nu was het dan eindelijk zo ver...

hellofresh
hellofresh
hellofresh
Gekozen heb ik voor een box met 5 menu's en dan voor 2 personen. Eigenlijk ben ik met 1,5 persoon, namelijk ik en mijn zoontje van 16 maanden. Ik was bang dat voor 1 persoon anders te weinig zou zijn. En met 2 personen heb ik zoiets van als er dan wat overblijft, dan heeft de hond ook wat. Rustig maar mensen, hij is een  heel oud hondje en mag van mij nog lekker even genieten van het leven. Daarbij heeft mijn zoontje de grootste lol om "stiekem" de hond te voeren van zijn eigen eten. 

Alle ingrediënten voor een menu zit apart in verpakt in een papieren zak. Je hoeft dus voor een maaltijd niet zelf je ingrediënten bij elkaar te zoeken. Je pakt zo'n zak en hup je hebt alles bij elkaar. En ik heb niet moeilijk gedaan, ik heb gewoon alles in  de koelkast gezet.

Elke week heb je dan een reeks menu's waaruit je kunt kiezen. Je kunt je menu's ook uitbreiden maar extra opties kosten extra geld.

Ervaring

Ondertussen heb ik al een aantal van de menu's mogen koken. Het is gemakkelijk. De instructies zijn erg duidelijk en de maaltijden zijn heerlijk. Het voelt voor mij als een luxe. Al die lekkere ingrediënten die ik normaal niet in de winkel koop omdat het anders gewoon echt te duur wordt.

Het is voor mij wel zo dat als ik de volle poet moet betalen het niet haalbaar is om dit elke week te doen. Zit te denken om het misschien eens per maand te doen. Voor iemand die van lekker eten houdt en van koken houdt is dit gewoon een groot feest. Ik word erg blij van al die lekkere ingrediënten in mijn koelkast. Ik mag ook graag nieuwe recepten proberen.

Zoals de naam zegt, alles is vers. Alles is goed overgekomen met de bezorging. De doos was nog koel toen ik hem aanpakte. En de groenten en alles hebben geen kwetsbare plekken of iets. Echt mooie ingrediënten.

Als je op zoek bent naar een stukje gemak, maar je wilt wel zelf koken. Of je wilt nieuwe dingen proberen. Dan is Hello FRESH wat mij betreft zeker een aanrader.

Hieronder al twee van de recepten die ik gemaakt heb uit de Hello FRESH box.

#hellofresh #recepten #makkelijk #lekker #gemak #menus #vers #verseingredienten

Wordt u ook lid?