Lente#rokken#wittebenen

Lente#rokken#wittebenen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Waarschuwing! Tis weer tijd voor rokjes. Nu weet ik dat mijn benen de zon reflecteren, dus als je me tegenkomt, onmiddelijk je zonnebril opzetten! Melk is een tint donkerder dan mijn benen. Aub, geen advies over al die fantastische oranje-makende producten. Ik heb ze allemaal geprobeerd en ik zie er alleen maar uit als een giraffe. Dus! Wees voorbereid. Als je me tegenkomt: doe je zonnebril op of kijk de andere kant op. Anders kun je schade oplopen op je hoornvlies.Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen