KEFIR (YOGHOURTBLOEMPJES)

KEFIR (YOGHOURTBLOEMPJES)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Mijn yoghourtbloempjes wakker gemaakt zodat ik weer alle dagen mijn yoghourtdrankje kan drinken en ik weer een gezonde darmflora krijg. door de goeie bacterien krijg ik ook een betere spijsvertering. die ondersteunen dan weer het immuunsysteem, een fitter gevoel en minder infecties. het is lichtverteerbaar en heelrijk om te drinken en het breek de lactose af bij de fermentatie. het heeft een positieve invloed op onze serotonine dus goed tegen stress en depressie.

de melk is op de bloempjes gezet en nu mogen deze een dag a 2 dagen op een donkere plaats of met een doek afgedekt op kamertemperatuur hun werkt doen, morgen vroeg proef ik al en als de smaak goed is drink ik al.


foto s volgen laterBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wij gebruiken ook kefir en dat bevalt prima
| 18:56 |
Grappig, lijkt net bloemkool! Je kan dit artikel( als tip) nog wat verder uitdiepen met het proces van groei met foto's en de gezondheidsvoordelen en evt. recepten. Ik denk als je dit dan deelt op sociaal media er weer erg veel interesse en belangstelling voor dit onderwerp is.. ik lees er niet zo vaak wat over en het is best gezond begreep ik. ;)
| 19:42 |
Mijn grootmoeder deed dat vroeger ook. Heerlijke yoghurt :) smakelijk
| 22:08 |
deze morgen terug eerste glas gedronken hmmmm
| 13:06 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen