×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
OPGELET MET DOKTER GOOGLE

OPGELET MET DOKTER GOOGLE


DOKTER GOOGLE : niet altijd een goed idee

 

Ik heb weer eens iets stoms gedaan pfff. 

Vorige week heb ik men bloed laten trekken en maandag belde ik voor de uitslag (ook geen goed idee). Alles was prima maar ik had een teveel aan bloedplaatjes. De dokter zei me dat we dit weleens zouden bespreken. 

Aangezien ik niet wist wat dat bedoelde ging ik dit op zoeken op google en wat er verscheen deed men maag keren. 

Als eerste las ik leukemie en nog namen die ik niet kende. Ik sloot maar de pagina en ja hoor het zat in mijn hoofd. 

Ik heb verschrikkelijk slacht geslapen en ben wakker geworden dat in een ziekenhuis lag te sterven. (droom) 

Dus smorgens om 4.30 heb ik online een afspraak gemaakt met men arts en ik kon die dag om 16.30 komen. 

Dus heel de dag veel gelopen met nen hoop kronkels in men hoofd.

S-avonds bij de arts heb ik dit uitgelegd en zei vertelde me dat het inderdaad altijd beter is om je uitslag persoonlijk te komen halen en dat je met dokter google moet opletten. 

Resultaat : teveel aan bloedplaatjes kan komen door ziekte, ontstekingen e.d. maar ja natuurlijk staan de ergste zaken altijd eerst he 

Gevolg : op 5 december nog een keertje bloed laten trekken zodat we zeker zijn dat ze gedaald zijn he. 

Deze morgen ben ik opgestaan na een beter nachtje geslapen te hebben en daarom wou jullie dit vertellen omdat je toch maar moet opletten met advies van internet. 

 

Groetjes

corry


Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken. Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.Albert van den Berg
Onze dokter (Portugal) wil de uitslagen van onderzoeken, die we altijd mee krijgen in een gesloten enveloppe, altijd zelf het eerste zien, dan kan hij uitleggen wat er aan de hand is voordat mensen zich overbodig zorgen maken. Overigens krijgen wij alle uitslagen ook altijd mee, de doktoren hier houden een status bij in de computer, maar alle foto´s en onderzoeken, zelfs DVD´s met scans (waarvan de dokter nog uitlegt hoe je die thuis zelf op de computer kunt bekijken) zijn eigendom van de patiënt die ze ook zelf bewaard.
27-09-2017 10:18
27-09-2017 10:18 • 1 reactie • Reageer
Corry van den Brande
das goed voor je
27-09-2017 16:32
27-09-2017 16:32 • Reageer
Blogs van Linda
Vaak is het niet zo'n goed idee om dat als leek te doen. Al doet iedereen het. Ik laatst ook toen er bloed geprikt was. Had de uitslag op papier en ben ook gaan zoeken. Maar dat ging vooral om vitamine tekorten, waar huisarts een andere waarde aanhoud als alternatieve artsen
27-09-2017 08:50
27-09-2017 08:50 • 1 reactie • Reageer
Corry van den Brande
ja ook dat klopt
27-09-2017 10:07
27-09-2017 10:07 • Reageer
Soberana
Info van google kan altijd verkeerd worden geinterpreteerd, vooral door een leek. Het kan van alles zijn: van ijzertekort tot medicijngebruik. Ik heb het ook een keer gehad, bleek een lichte ontsteking te zijn. Sterkte!
27-09-2017 06:11
27-09-2017 06:11 • 1 reactie • Reageer
Corry van den Brande
dank je
27-09-2017 10:07
27-09-2017 10:07 • Reageer